Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha az ebay egyszer már kifizet...

Ha az ebay egyszer már kifizettette velem az áfát a magyar posta miért akarja mégegyszer kifizettetni velem?

Figyelt kérdés

2021. aug. 18. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

1. Az ebay a magyar áfát fizettette ki veled? A külföldről rendelt termékre az ottani áfát fizeted, amire még rájön pluszba a magyar áfa is.

2. Biztos hogy a posta az áfát akarja kifizettetni? Ha előre kifizetted, akkor is kell kezelési költséget (hivatalos megnevezése nem biztos hogy ez) fizetned a postának, gyakorlatilag a semmiért.

2021. aug. 18. 19:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát nekem gyanús hogy kb. pont annyival fizettem többet mint szoktam mintamennyit itthon kellene áfát fizetnem.

Rá is kérdeztem az eladótól, azt válaszolta hogy itthon már nem kell ráfizetnem, de tévedett.

2021. aug. 18. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mások is panaszkodtak már, hogy Aliról rendeltek és újra felszámolja a Posta a 27% áfát a már 27%-al drágább árra + a kezelési költséget. A Posta a NAV-ra mutogat. Elvileg az egyik 27%-ot vissza lehet igényelni, de hogy kitől és hogyan az számomra rejtély.
2021. aug. 18. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

majd visszakapod én is kaptam smst

Tàjékoztatjuk, hogy REXXXXXXXXXCN küldeményénél technikai okok miatt kétszer fizetett àfàt, a többletet jòvàìrjuk a bankkàrtyàjàn. Magyar Posta Zrt

2021. aug. 18. 22:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2021. aug. 19. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!