Kriptó téma. Altcoinokkal szeretnék jobban képbe kerülni. Milyen forrásokat javasoltok?
Blockchain bloom discordjába megéri befizetni, ha szeretnék magyar nyelvű közösségben lenni? Vagy más magyar közösség jobban javasolható?
egyéb útmutatók, cikkes oldalak, youtuberek? külföldiek?
Köszönöm a segítséget, javaslatokat!
Az ok, amiből a kérdésem jön. Februárban hallottam csak először a Heliumról, ami nekem egy abszolút olyan projekt, amire vártam a kriptóban, de annyira nem voltam benne a témában... ugye már tavaly tavasszal indult igazán a rendszer, tehát nagyon lemaradtam róla, éveket várhatok, mire nyereségessé fordulnak az antennáim.
Találtam azóta több érdekes projektet is, amiről azt gondoltam, hogy nem is hittem, hogy erre is jó lehet a blokklánc technológia, és bár a bányászata nem érdekes számomra, befektetésnek nem rossz.
Szóval szeretnék még érdekes projekteket találni, amikbe akár szívesen fektetnék energiát, és akár bányásznám is.
Illetve ugye medvepiac van, most kéne figyelni a fejlesztéseket, illetve hogy milyen új ígéretes projektek indulnak, és még az elején befektetni. És hát szeretném elkerülni a scameket is.
Nem igazán tudom kialakítani, hogy milyen forrásokból kellene megszereznem ezeket az információkat, és ehhez szeretnék kiindulópontokat találni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!