Pénz nélkül mi a francot ér az egészség?
Figyelt kérdés
Egy pénztelen senki csávó mondta aki még egy szaros egy szobás panelt sem tudott összekaparni magának 43 éves korára, hogy hát neki ugyan nincs pénze meg kocsija és lakása, de egészséges, sportol gimis korától, nincs súlyfeleslege.
Meg hogy ő mindig eleget alszik, mert az milyen fontos, és nem stresszeli magát és odafigyel a táplálkozásra.
És komolyan erre büszke, hogy neki nincs sörhasa meg kevés a ránca.
Meg hogy igenis az egészség is tőke!!! :D
Csak én nem értem, de majd meglátom. Hát szerintem meg ő látja majd meg, mert az egy dolog hogy 40-es éveiben még egészséges de ez csak annyi hogy ő kicsit elodázta a dolgot.
Úgyis találkozunk majd a kórházban. Miért hiszi hogy ő kivételes és megússza???
2022. júl. 5. 10:17
11/15 anonim válasza:
10es nincs már célod az életben?
12/15 anonim válasza:
Hol lakik az az illető, akinek még egy panel lakása sincs? Lehet, a szüleinél, mert elvált? A felesége behálózta, aztán dobta?
13/15 Senior Séf válasza:
Az egészség olyan, mint a levegő. Csak akkor tudod értékelni, amikor nem áll elegendő a rendelkezésedre.
14/15 Senior Séf válasza:
Vannak még céljaim, kedves 11-es. Akinek nncs, az halott ember, csak még nem temették el. Dolgozom is rajtuk, hisz a horgászat csak 10-től 12-ig tart nálam. Abból is az első félóra csak lazulás, csendes szemlélődés. A nap többi része (reggel 5-től este 10-ig) a ház körül telik.
15/15 anonim válasza:
A szegénységre is ugyan úgy rámegy az ember egészsége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!