Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ötletekre lennék kíváncsi,...

Ötletekre lennék kíváncsi, hogyan lehetne elég pénzt keresni, úgy, hogy mellette még élni is szeretnék?

Figyelt kérdés

Igazából ha te, vagy ismerettségi körödben tudsz jó példát mondani azt is megköszönöm. Öröklés nem jöhet szóba. Próbálkoztam már dropshipping vállalkozással, nagybeszállítóként, de mikor már egy nagyobb partner üzletét veszélyezette az enyém, fenyegető leveleket kaptam stb. szóval az az opció jelenleg elúszott. Más lehetőségek is lennének, de zömében több hónapos távollétet jelent a családtól, és hosszútávon nem biztos, hogy kifizetődő, értem ezelatt, hogy egészségügyileg tönkremegy tőle az ember, aztán hiába kerestem vele jól, magánorvosnál, terapeutáknál el is megy az az összeg. Tovább tanúlásra gondoltam még, de ismerőseim között vannak mérnökök, pénzügyi szakemberek és nem látom igazából náluk sem, hogy annyival jobban haladnának az életben egyenlőre. Illetve nem tudom mi a véleményetek, érdemes lenne tovább tanúlnom? Ha igen mindenképp műszaki területet választanék, abban érzem magam leginkább otthon. Válaszokat előre is köszönöm.

27F

2022. máj. 1. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
27 évesen picit meg vagy késve a továbbtanulással - de azért nem lehetetlen... Csak legyél tudatában, hogy mire elvégzed az egyetemet, a kortársaid már két kategóriával feljebb lesznek a ranglétrán.
2022. máj. 1. 14:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem az a célom, hogy velük versengjek, egyértelmű, hogy több tapasztalatot szereznek az adott területen, mivel ott dolgoznak, egyszerűen csak a saját életemet akarom javítani a jelenlegihez képest.
2022. máj. 1. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Tanulj valami kurrens szakmát. Pl. burkoló. :)
2022. máj. 1. 14:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Mennyi a havi fix kiadásod és mennyi a bevételed? Min tudsz spórolni?
2022. máj. 1. 14:42
 5/10 A kérdező kommentje:
kb. havi 100e-t tudok félre tenni
2022. máj. 1. 16:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt hozzá kell tennem, szinte 0 szórakozás mellett, évi egyszeri 3 napos nyaralással max és nem dohányzunk, nem iszunk meg egyéb hassonló pazarlás nincs szerencsére.
2022. máj. 1. 17:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazából lakásvásárlás és gyermekvállalás lenne a cél, de reálisan nézve, ez anyagilag nem kivitelezhető jelen pillanatban, ezért gondoltam, arra, hogy ha már van félretéve valamennyi, akkor továbbtanúlok nem tudom igazából részmunkaidős állásból valószínűleg kevesebb bevétel folyna be, szóval az időre kipótolni a tartalékból, reálisan mostani viszonylatban 600k alatt nem látom bármi esélyét, annak, hogy elegndő lenne az önerő összegyűjtésére, plusz utána a törtlesztő fizetésre és akkor nem beszélve a gyermekvállalással járó többlet kiadásokról.
2022. máj. 1. 17:25
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Nyelvekkel hogy állsz? Persze a diplomás az elején látszólag nem halad jobban, mert ő 4-5 évvel tovább tanul minimum. De utána az olló elkezd nyílni és mire észreveszed már bukta.
2022. máj. 2. 08:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Angol az teljesen rendben van, spanyol még amit tanultam, de azzal még kellene foglalkozni, ha használni akarnám.
2022. máj. 2. 13:06
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
63%
Manapság nagy kincs egy hozzáértő szakember az építőipar bármely területén. Félévekre be vannak táblázva. Egy kőműves, ács, burkoló gennyesre keresheti magát.
2022. máj. 3. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!