Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pénz nélkül mi a francot ér...

Pénz nélkül mi a francot ér az egészség?

Figyelt kérdés

Egy pénztelen senki csávó mondta aki még egy szaros egy szobás panelt sem tudott összekaparni magának 43 éves korára, hogy hát neki ugyan nincs pénze meg kocsija és lakása, de egészséges, sportol gimis korától, nincs súlyfeleslege.

Meg hogy ő mindig eleget alszik, mert az milyen fontos, és nem stresszeli magát és odafigyel a táplálkozásra.

És komolyan erre büszke, hogy neki nincs sörhasa meg kevés a ránca.

Meg hogy igenis az egészség is tőke!!! :D

Csak én nem értem, de majd meglátom. Hát szerintem meg ő látja majd meg, mert az egy dolog hogy 40-es éveiben még egészséges de ez csak annyi hogy ő kicsit elodázta a dolgot.

Úgyis találkozunk majd a kórházban. Miért hiszi hogy ő kivételes és megússza???

#egészség #pénz #buta idióta pasi #hülye barom #40 éves senki
2022. júl. 5. 10:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Látom érzékenyen érint valami okból kifolyólag ez a téma
2022. júl. 5. 10:41
 2/15 A kérdező kommentje:

# 1

igen, azért mert ekkora baromságot hogy állíthat. hogy az egészség az mindennél fontosabb. Mit ér vele ha majd nyugdíjasan a lakhatása miatt aggódhat?

A legtöbb ember keményen dolgozik hogy összerakja a lakhatását, megélhetését. Nem szórakozgat: bicajozás, edzés, jaj a táplálkozás.

Hanem keményen melózik, igen keveset alszik a odateszi magát melóban.

Miféle álomvilágban él ez a csávó???

2022. júl. 5. 10:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Oké, melyik jobb, egészség pénz nélkül, vagy a pénzesnek lenni betegen?

Két negyvenes ismerős halt meg két héten belül. Az egyik egy menő ügyvéd, adótancásadó; a másik egy nagy bútoripari vállakozás tulaj-ügyvezetője. Mire mentek a pénzükkel? Az itt maradt árváik vajon mit választanának,e gy egészséges apát kevesebb pénzzel, vagy a pénzt az apjuk nélkül?

2022. júl. 5. 10:53
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Azért mert egészséget nem vehetsz pénzen. De majd megtudod, mikor beteg leszel és 4-6 hónapra kapsz időpontokat, vagy azt mondja a magándoki hogy 500e a vizsgálat.
2022. júl. 5. 10:57
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az aranyok a lenyeg. Lehet valaki egeszseges es gazdag is... valoszinuleg nem azert egeszseges mert szegeny... ez csak egy kis hazugsag amivel magat boldogitja. Persze, a penzkereses stresszes, nem marad ido mellette annyi sportra, vagy lefaraszt es elveszi az energiat, de senki se el orokke, a full egeszsegesek se.
2022. júl. 5. 10:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Én jól kerestem mérlegképes könyvelőként, de jött egy szívprobléma, ami miatt hónapokig a kórházban voltam. Teljesen tönkretett minket anyagilag, mert 3 kisgyermekünk volt akkoriban. Akkor jöttem rá arra, hogy magasról le kell tojnom a PÉNZT, mármint annak hatalmas felhalmozását, mert az, hogy a világon éljek sokkal fontosabb nekem és a családomnak, mint bármilyen vagyon! Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem kell a pénz, de kevesebb is elég ahhoz, hogy jól érezd magad és szeressenek az emberek.
2022. júl. 5. 11:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősöd az a pasi, aki megdugja keményen a gazdag, impotens férfiak feleségeit. És nem kell velük együtt élnie. Szóval csak a legjobbat kapja belőlük.
2022. júl. 5. 13:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Meg kell fordítani a kérdést, és ezen gondolkozzon is el a kérdező: Egészség nélkül mit ér a pénz??????????????
2022. júl. 6. 19:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

folyt.: a sörhas tényleg szörnyű ronda, erre lehet is büszke. Csak azért nem kellene ezt mondogatni is.

És mindenki megbetegszik egyszer és meghal, de addig éljen egészségesen az ember, és ezért ő maga is tehet. Biztos erre akart utalni az illető.

2022. júl. 6. 19:28
 10/15 Senior Séf ***** válasza:
100%
Tudod, kérdező, ha meghalsz, nem viheted magaddal, amit összekapartál. Én meg ÉLTEM az életemet. Ott voltam, azt csináltam, amire korom és lehetőségem predesztinált, vagy amihez kedvem volt. Nincs vagyonom. Annyim van, hogy megélek belőle, és nyugodtan mehetek horgászni akár minden nap. A feleségem imád, én őt nem kevésbé. A gyerekek már rég önállóak, teljesítettem minden, az élet által rám rótt kötelességet. Most mondd, mennyivel lendítene rajtam, ha naponta az infláció miatti veszteségeimet kellene számolgatnom?
2022. júl. 6. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!