Pénz nélkül mi a francot ér az egészség?
Egy pénztelen senki csávó mondta aki még egy szaros egy szobás panelt sem tudott összekaparni magának 43 éves korára, hogy hát neki ugyan nincs pénze meg kocsija és lakása, de egészséges, sportol gimis korától, nincs súlyfeleslege.
Meg hogy ő mindig eleget alszik, mert az milyen fontos, és nem stresszeli magát és odafigyel a táplálkozásra.
És komolyan erre büszke, hogy neki nincs sörhasa meg kevés a ránca.
Meg hogy igenis az egészség is tőke!!! :D
Csak én nem értem, de majd meglátom. Hát szerintem meg ő látja majd meg, mert az egy dolog hogy 40-es éveiben még egészséges de ez csak annyi hogy ő kicsit elodázta a dolgot.
Úgyis találkozunk majd a kórházban. Miért hiszi hogy ő kivételes és megússza???
# 1
igen, azért mert ekkora baromságot hogy állíthat. hogy az egészség az mindennél fontosabb. Mit ér vele ha majd nyugdíjasan a lakhatása miatt aggódhat?
A legtöbb ember keményen dolgozik hogy összerakja a lakhatását, megélhetését. Nem szórakozgat: bicajozás, edzés, jaj a táplálkozás.
Hanem keményen melózik, igen keveset alszik a odateszi magát melóban.
Miféle álomvilágban él ez a csávó???
Oké, melyik jobb, egészség pénz nélkül, vagy a pénzesnek lenni betegen?
Két negyvenes ismerős halt meg két héten belül. Az egyik egy menő ügyvéd, adótancásadó; a másik egy nagy bútoripari vállakozás tulaj-ügyvezetője. Mire mentek a pénzükkel? Az itt maradt árváik vajon mit választanának,e gy egészséges apát kevesebb pénzzel, vagy a pénzt az apjuk nélkül?
folyt.: a sörhas tényleg szörnyű ronda, erre lehet is büszke. Csak azért nem kellene ezt mondogatni is.
És mindenki megbetegszik egyszer és meghal, de addig éljen egészségesen az ember, és ezért ő maga is tehet. Biztos erre akart utalni az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!