Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, így nincs saját keresetem.

Nagymamámmal lakom aki most kórházba van 1 hónapig, így magamról kell gondoskodnom, ami menne viszont az anyagiak nagyon bonyolultak.

Mamám nagyon kevés nyugdíjjat kap, kevesebb mint 50ezer Ft-ot, abból fizetjük a számlákat, stb.-t. A kórházba is sok dolog kellett, így már kb.-30ezer Ft tartozásunk van. A lényeg, hogy nem tudom miből vegyek magamnak enni valót, mikor tényleg már semmi pénzünk sincsen.

Ma sem ettem még semmit, mert üres itthon is minden. Mit csináljak ilyen helyzetben?

Apa, anya nem jöhet szóba, nekik sincsen pénzük.

2022. júl. 4. 16:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Szivesen segitek ha megbizonyosodok rola hogy nem vagy kamu es van bankszamlad. Privatban egy fbot dobj.
2022. júl. 4. 20:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék gyámügyhöz fordulni, nem szeretnék nagymamámnak sem bonyodalmat...és nem us szeretnék otthonba kerülni.
2022. júl. 4. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont hamarosan érkezik a csp.

Még egy lehetőség lehet, mégpedig az, hogy elég sok helyen működik már népkonyha. Ebédelni elméletileg tudsz egy ilyen helyen.

2022. júl. 4. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
El sem tudom kepzelni hogy tudtok megelni ennyi penzbol.
2022. júl. 4. 21:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Nehezen, de megvan mindenem ami kell, csak most kerültünk ilyen szűkös helyzetbe.
2022. júl. 4. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam hogy segitenek pár ezerrel ha bizonyitod hogy nem valami 40es keregetos vagy, hanem valoban egy 16eves fiatal.
2022. júl. 5. 00:39
 17/17 anonim ***** válasza:
71%
havi kevesebb, mint 50 ezerből ketten éltek a nagyival? mesélj még kérlek? ez kb egy heti bevásárlás manapság
2022. júl. 5. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!