Ez egy átverés, igaz?
Figyelt kérdés
EMS postával akar elvitetni egy külföldi férfi tőlem egy kanapét, ami majdnem 60 ezer ft. Azt írta holnap jönne, hozná a pénzt a futár, ő dolgozik... Hát én becsomagolni nem tudom, EMS meg nem tudom visz-e ekkora bútort. :O
Persze ha minden oké, akkor felőlem rendben amúgy, de nem tudom.
2022. júl. 4. 14:58
2/8 A kérdező kommentje:
Kedvesebben is lehetne fogalmazni. :) már tiltottam amúgy
2022. júl. 4. 17:44
4/8 anonim 

válasza:

Átverés szinte biztos, bár ilyenkor még kíváncsi lennék, hogy mi benne a trükk, mármitn csak hogy lehessen tanulni belőle, mert eddig hogy küldi a futárt hozza a pénzt... hát ebben még nincs semmi, ott ekzdődne ha jönne az a rész hogy pl fizess be te valami díjat vagy yilyesmi.
5/8 A kérdező kommentje:
Debrecent ír lakhelynek a hölgy, aztán megadta a teljes lakcímét, ami nem Debrecen. 3 nem túl konzisztens fotója van fent Facen. Stílus kiábrándító. Hogy holnap (ma) este 18:00-ra otterem a szállító. És még egy ilyet írt megertette? Végszóval. Ékezetek nélkül persze. Egyébként most nem is vagyok otthon, mert nyaralok, de ezt már nem is részleteztem.
2022. júl. 5. 18:52
6/8 A kérdező kommentje:
Gyanú: sima lakcímhalászat. Úgyhogy nem akartam megadni neki!
2022. júl. 5. 18:53
7/8 Minekutan válasza:
Feladtam egy hirdetést Market Place. Pár órán belül 4 ilyen megkeresést kaptam. :) rögtön gyanús volt. Mindegyik küldi a futárt vagy FOXPOST szállítást kért persze előre ural.
8/8 A kérdező kommentje:
Jaj... xD hát azóta vettem valamit előreutalas nelkül ami viszont nem volt átverés. :)
2023. aug. 5. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!