Üdv! Sajnos átvertek egy csatorna szereléssel. Előzetes ár szerint jóval többet fizettem. Ezt buktam, értem. Aláiratott velem a munka közben egy megbízási szerződést. lehet-e további követelése? Nekem nincs arról a papirról példányom.
"Nekem nincs arról a papirról példányom."
Manapság, amikor ott a mobil a kezedben egész nap?... Az a minimum, hogy amire az aláírásodat kérik, azt lefényképezhesd...
További követelése attól függ, hogy mit írtál alá.
Legalább elolvastad, hogy mi volt benne?
igen, átolvastam. a megbízást, meg egy olyan papírt, hogy további követelési nincs a két félnek.
pénzről nem adott papírt.
Most már azt a pénzt le is szarom, csak nehogy valamit trükközzőn azzal a papírral még. Bármit belejavíthat....
egy nagyobb eső után kiderül..egy biztos, téged szeretnek..ilyen ügyesen sok pénzt ritkán keresnek.
Hozzám is becsöngetnek, csatornával a tetőcsomagtartón, hogy itt az ideje a karbantartásnak...a kocsiban ülnek a túlpigmentált szerelők..öreg vagyok, egyedül vagyok, a legjobb hely(lenne)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!