Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Onlyfans-en hogy szerezzek...

Onlyfans-en hogy szerezzek előfizetőket?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy felregisztrálok, teszek fel képeket magamról és kiírom hogy havi 15 dollárba kerül eddig értem. De hogy lesznek akik majd előfizetnek? Mindenképpen kell hirdessem magam máshol is?
2022. jún. 28. 13:41
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem igen, valahogy rád kell hogy találjanak az emberek. Twittert és a Tiktokot ajánlom :) sok sikert
2022. jún. 28. 14:28
 2/4 anonim válasza:

Sok sok munka mire megjon az elso koveto. Ha nem vagy ismert, en pl nem is allitanek be penzt hanem ingyenesse tennem.

Mennyi keped/videod van? Mennyit toltessz fel hetente

2022. dec. 17. 23:13
 3/4 anonim válasza:
A letoze osszes social media platformon legyel jelen.
2022. dec. 17. 23:13
 4/4 anonim válasza:
Az onlyfans azoknak megy akik egy meglévő ismertséget (influencer, reality szereplő, valakinek a valakije féle bulvárceleb) akarják pénzre váltani. Önmagában cicit és nunit ingyen az ember képébe tolják a reklámok. Akik előfizetnek azok valóban Valakinek a bájait akarják nézni. Közszereplő modellek instán látják mennyien csurgatnak nyálat a bikinis képeikre.... ebből saccolni tudnak mennyien fizetnének a bikini nélkülire
máj. 19. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!