Vodafone-tól kaptam egy e-számlát, nem vagyok előfizető. Ilyet lehet??
Feltöltőkártyás vagyok, eddig félévente ha egyszer töltöttem a kártyát, szinte nem is használtam telefonálásra. Június óta háromszor vettem havi egyszeri 5GB netet, emiatt feltöltöttem a kártyát néhányszor, pár ezer forinttal. Ilyen sms-ben aktiválhatós cucc, csak küldtem egy sms-t a megadott számra, levette a pénzt a kártyáról, 30 napig netezhettem, ennyi. Erre most kaptam egy üzenetet, hogy e-számlám érkezett, 21 ezer forintot kell fizetnem, kb 10 nap a határidő.. Azt meg persze nyilván nem írják,hogy mire!
Online töltögettem fel a kártyát amúgy, bankkártyás fizetéssel, ilyenkor mindig rögtön kifizettem, el is fogadta, levette a pénzt a bankkártyáról, tehát az nem lehet hogy utólag kéne kifizetnem.
Ilyet lehet??? Mással is történt már ilyen?
Majd nyilván felhívom őket, hogy mégis mi van..
Lehet, hogy ezt egy lehúzós kamu cég küldte, mint régebben a NAV nevében az adó visszatérítéses dolog volt ilyen. A napokban én a DHL-től kaptam egy mail-t, hogy fizesek 350 Ft-ot az újbóli kiszállításért mert nem tudták kézbesíteni a csomagot, kiderült ha megadom az adataimat akkor nem 35 ft-ot, hanem 350 eur-t vonnak le a számlámról. Ezt onnan tudtam meg, hogy felhívtam az ügyfél szolgálatukat és ők mondták hogy ez egy újfajta csalás.
Hívd fel a Vodafone ügyfél szolgálatát és kérdezz utána, az a biztos.
Ha e-számlád érkezett, akkor elsőkörben belépnék a Vodafone oldalára és ott megnézném, hogy mégis mi ez.
De az ügyfélszolgálatot is felhívhatod, csak ha nincs szerencséd, az sokáig fog tartani (egyszer 14 percet kellett várnom :-( )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!