Telekomos előfizető vagyok, és az előfizetésemre vettem mobilnetet. Az összeget hozzá adják a következő csekkhez vagy külön ki küldik?
Benne lesz a számládban. Attól függően, hogy milyen csomagban vagy, vagy ottlesz, hogy xyz csomag, ha abban már alapból benne van valamennyi mobilnet, vagy ha valami egyszerűbb csomag, akkor meg ott lesz, hogy xyz csomag + 10 Gbyte mobilinternet.(most írtam valamit, nyilván, ha te 1 Gbyte-ot vettél, akkor 1 lesz odaírva,ha 2-t, akkor 2 Gbyte, ha 3-at, akkor 3 Gbyte, attól függően, hogy mire fizettél elő).
A befizetés pedig történhet úgy, hogy bemész a postára/bankba és feladod csekken, átutalod az online bankszámládról, akár az otthonodból/munkahelyedről vagy bárhonnan, vagy besétálhatsz a bankodba (ahol a számlád van) és elutalhatod rajtuk keresztül.
Külön nem fogsz kapni róla semmit, benne lesz az előfizetésedben, és oda lesz írva feketén-fehéren, azaz egyértelműen, hogy + 1 Gbyte mobilinternet, vagy +2 Gbyte mobilinternet, vagy +10 Gbyte mobilinternet, attól függően, hogy mire fizettél elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!