Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mit vásárol fel előre a...

Ki mit vásárol fel előre a várható infláció miatt?

Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 05:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Én sört vettem 10 rekesszel.
2022. jún. 26. 08:52
 12/22 anonim ***** válasza:
21%
Állampapírt.
2022. jún. 26. 08:58
 13/22 anonim ***** válasza:
Dogecoin
2022. jún. 26. 09:34
 14/22 A kérdező kommentje:
Azzal érdemes megvárni míg Muskot lecsukják. Akkor majd beesik az ára.
2022. jún. 26. 09:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Akkor sokáig ülsz a lovad mellett.
2022. jún. 26. 09:51
 16/22 A kérdező kommentje:
A te kutyád 🐶
2022. jún. 26. 10:18
 17/22 anonim ***** válasza:
58%
lakásokat.
2022. jún. 26. 11:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Olajat vettem utoljára, most van 8 litykó, fizukor még egy 5 litykósat akarok venni. Egész csirkét akarok levadászni a boltban, szintén fizukor, meg tojást is, mert nagyfogyasztó vagyok. Amúgy paradicsomlét, tésztát szoktam betartalékolni, mert bezárás után jut eszembe boltba indulni. Ami könnyen romlik, abból nem veszek sokat, bár nálam nincs olyan, hogy szeretem de tönkremegy.
2022. jún. 26. 15:49
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is tartós élelmiszereket vennék, hogyha több helyem lenne a lakásban, de csak egy kis garzont bérlek. Ha lenne egy kis tárolóm, vagy kamrám, akkor konzerv kukoricát és hasonlókat vennék, mert az nem igényel hűtést és nagyon sokáig jó, akár hidegen is meg lehet enni, vagy ételbe belefőzni.

Ezen kívül Wc papírt, olajat, rizst, tésztákat vennék, ezek is tárolhatók és biztos szükség lesz rá. Nyilván romlandó és hűteni való dolgokat, tojást, húst, gyümölcsöket, zöldségeket nem tárolhat az ember végtelenségig, de a mirelit rekeszt telepakolnám. Sajnos nekem nagyon kevés hely van a fagyasztóban, pedig vennék ilyen mirelit pékárut a Lidlből, állandóan nő az ára azoknak is és így mindig frissen tud sz ember készíteni+sokáig van mihez nyúlni. Esetleg még fűszereket és szószokat, (mustár, ketchup, szójaszósz stb) kávét vennék, meg tejport. Szóval csak olyan dolgokat, amik biztos nem kerülnek kidobásra.

2022. jún. 28. 23:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Ja és mosogatószert, mosószert, fogkrémet, tusfürdőt is vennék, mert ezek is mindig kellenek és biztos, hogy csak drágább lesz. De azért ésszel vásárolnék, mert nincs értelme a pánikvásárlásnak. Előbb vagy utóbb úgyis elfogy minden és meg kell venni a boltban 2-3-szor annyiért.
2022. jún. 28. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!