Feladhatja a fiam?
Figyelt kérdés
A munkám miatt nem tudom megoldani a csekkek feladását,ezért megkérném a 15 éves fiam h intézze el! Ő feladhatja 15 évesen? Nem úgy van,hogy 18 év felett2022. jún. 22. 21:10
1/11 anonim 

válasza:

ha fizetni kell a postán, azt megteheti.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen fizetni kell de a csekk 50 ezer forint feletti! Befizetheti úgy is?
2022. jún. 22. 21:26
3/11 anonim 

válasza:

A netbank egy csodálatos találmány.
4/11 anonim 

válasza:

Szerintem befizetheti, mert nem kérnek hozzá semmit, de valóban utalok már vagy 18 éve.
6/11 anonim 

válasza:

Nyugodtan befizetheti. De valóban egyszerűbb Simple-ben beszkennelni a csekket és kifizetni online.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem sajnos nincs netbankom amit már bánok,h nem igényeltem!
#6-os
És bármekkora összegűt befizethet?
2022. jún. 22. 22:56
9/11 anonim 

válasza:

"Nekem sajnos nincs netbankom amit már bánok,h nem igényeltem!"
Hát akkor bizony így jártál, netbank igénylésére csak életedben egyszer van mód és aztán soha többé, erről lemaradtál.
Ja várj...
10/11 anonim 

válasza:

Ha félsz tőle, hogy nem ad vissza a fiad 100 000-ből, akkor nem lehet, de ha nem lopja el a pénzed, akkor lehet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!