Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendeljetek mar a Fruugo.hu rol?

Szalma viktor kérdése:

Rendeljetek mar a Fruugo.hu rol?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy telefont az oldalrol. Meg is jott a csomagom 3 het utan de ami fogadot na ara nem coltam felkészülve. Kinézetét nagyon jol nez ki a telefon meg minden de az android verziója az valami pocsék. Nem ajanlom senkinek sem.
2022. jún. 22. 06:56
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
nem rendelek noname, megbízhatatlan oldalakról, főleg nem olyan drága dolgokat, mint pl egy telefon
2022. jún. 22. 08:30
 2/3 anonim válasza:

Akármit rendeltem megjött bár, kicsit be késtek de azt kaptam amit vártam!

Bár telefont amúgy sem rendeltem volna!

2022. nov. 14. 14:30
 3/3 DK77 válasza:
100%
Sziasztok! Rendeltem én is egy jelmezt a fiamnak, és egész gyorsan megjött. Azt kaptam én is amire vártam. Jó minőségű. Fiamnak nagyon tetszett. Sajnálom aki nem kapta meg amire vágyott, és átverték, nem is értem, hogy történhettek ezek meg. Lehet, hogy most már tanultak a hibáikból. Minket szerencsére nem vertek át.
2023. jan. 23. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!