Shein és Wish rendeléssel kapcsolatban egy kis segítség?
Figyelt kérdés
Külföldi állampolgár vagyok,nem ismerem az itteni rendszert. Rendeltem ruhákat sheinről,viszont nem tudom hogy működik az átvétel. Kiszállítják? Postára kapom?ha nem magyarázzátok el. Nagyon köszönöm2022. jún. 21. 20:20
1/1 anonim 

válasza:

Angolul minden információt megtalálsz az említett oldalakon. Az elég nemzetközi, ennél nem lehet nemzetközibb szerintem.
De amúgy ja, fizetsz online, aztàn néhány hét, kb 1 hó múlva küldik. Több opció van az átvètelre, kereskedőtől is függ. Van hogy postára küldik, majd kapsz értesítést amikor átveheted, vagy futár is hozhatja, esetleg egy nagyobb csomagpontra küldik, ami közel van a lakcímedhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!