Mihez kezdenél 20 millió forinttal ha lenne?
#20 Jó, értem, te elfogult vagy. Viszont akárhogy nézzük, a Golf, az Astra és az Audi A3 is c szegmes. A Swift az más, az B szegmens, az a Polo-val és a Corsa-val egy kategória.
A VW minőségéről annyit, hogy jó sokáig nincs vele baj. De amikor van, akkor bizony nagyon zsebbenyúlós, mert pl motor vagy váltó baja van. Míg pl. a japán típusok a világból kimennek ha az alap karbantartást megkapják. Talán a kasztni nem olyan jó, hamarabb rozsdásodik, de az mindig olcsóbb javítás, mint a motor.
3 ingatlanosnak üzenem. Azok nem a te ingatlanjaid.
Az, h van anyádnak ingatlanja és résztulajdonos vagy attól még nem lesz a tiéd.
Ez nem úgy megy, h összeszámolom hány ingatlan van a családban, hányva vagyok résztulajdonos és akkor az mind az enyém.
Komoly? Így akarsz nagy ember lenni?
Áruld már el, hogy 1/1-ben mi a résztulajdon a tulajdoni lapon, amit kpra vagy hitelre vettem, megtakarításaimból ? :-)
Egy családi 50%-om van, de azt nyilván bele se számoltam, meg 21 éve nem is használom illetve lesz most még egy, ami szintén nem számoltam bele, mert az eladott ingatlan 20 milliójából 4-ért a falusi csok miatt megveszem páromtól 50%-ban az 1/1-es ingatlanát, amit kettőnk keresetéből vettünk neki, hogy ne egymástól függjünk válás esetén.
Valami nagyon frusztrált emberke lehetsz Te. :-)
Ki. Elmentem diákmelózni suli mellett, utána 18 évesen albérletbe elköltöztem.
Tanultam értelmes szakmákat, középiskolában meg egyetemen + külföldön megszereztem hozzá a tapasztalatokat, félre tettem havi 500.000-1milliókat, befektettem láthatóan még az árak fellendülése előtt és most van amit exitálok. A gyerekeknek, páromnak is megvan a saját ingatlanuk annyira kifosztottam őket. 😀
Szerintem többre haladnál Te is, ha értelmesen lekötnéd magad 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!