Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kezdenél 240 millió...

Mit kezdenél 240 millió forinttal, ha az öledbe csöppenne egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 12:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Befektetnem.
2022. ápr. 7. 12:51
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Befektetnek tozsdebe es ingatlanba. Valamint sajat vallalkozasba kezdenek. Bar az ingatlannal lehet varnek, szerintem fognak lejjebb menni az arak.
2022. ápr. 7. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Vennék 5-6 vadiúj lakást Pesten amiket kiadnék albérletbe és abból a pénzből élnék életem végéig.
2022. ápr. 7. 13:28
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Lehet elköltöznék valami melegebb éghajlatú országba, ahol olcsóbbak az ingatlanok, és a megélhetés is. Vennék néhány nyaraló apartmant/villát, amit kiadnék a turistáknak. Erre vennék fel egy, vagy több embert aki intézi a dolgokat, takarít, füvet nyír, fogadja a vendégeket. Én meg élvezném az életet, süttetném a hasam. Keresnék egy csinos helyi lány. Bár azt nem tudom, hogy ez melyik ország lenne, valahol délkelet ázsiában, vagy közép és dél amerikában. De fontos a biztonság is.
2022. ápr. 7. 13:30
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
Ecuadorban találtam 381 ezer dollárért egy 14 szobás hotelt a tengerparton. Mikor utalod a 240 millió ft-ot?
2022. ápr. 7. 14:16
 6/13 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a tippeket.
2022. ápr. 7. 15:24
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

Azért ez nem olyan összeg, ami mellett életed hátralévő részében semmit sem kell csinálnod. Már egy 10-15 éves távlatban is felzabálja az infláció (különösen a következő néhány évben).

Ingatlant nem tudom mennyire lenne jó ötlet konkrétan most venni, amikor már teljesen elszálltak az árak. Persze simán lehet, hogy még feljebb mennek, nem vagyok látnok. De én most nem hiszem, hogy elkezdenék több ingatlant venni befektetési céllal. Nyilván saját magadnak más kérdés.

"vállalkoznék" meg csak egy lózung. A legtöbb ember aki 20 évig bejár a gyárba akkor sem tudna mit cseszni magával ha adnál neki mondjuk 300 gurigát. Mert egyrészt nem ért semmihez, nincs piacképes tudása. Másrészt fogalma sincs a pénz világáról.

Én szerintem szétnéznék olyan szakmák/képzések/tanfolyamok között amik egyrészt érdekelnek, másrészt van tényleges kereslet rá, harmadrészt mindig kelleni fog szakember.

Ebből a pénzből 30 évesen nem tudod magadat nyugdíjba küldeni

2022. ápr. 7. 16:21
 8/13 anonim ***** válasza:
58%
#7 Ez nem igaz. simán nyugdíjazhatod magad 30 évesen is ennyi pénzből.
2022. ápr. 7. 17:34
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
nem
2022. ápr. 7. 17:42
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

8as

240 milla egyben kimondva soknak tűnik az átlag embernek.

De tegyük fel nyugdíjba rakod magad 30 évesen. 80 éves korodig számolva ez évi 4.800.000 Ft. Ami egy pár esetén 2.400.000 Ft/koponya/év. Ez konkrétan 2x 200 nettó.

És akkor illene már alapból az elején sok tíz milliót levonni belőle ingatlanra, autóra etc, na meg illene egy kövér inflációt rászámolni.

Abban a 7es válaszolónak szerintem igaza van, hogy a "vállalkoznék", "befektetnék" óriási közhelyes dolgok. Aki akar vállalkozni az fog amúgy is, nem kell 240 milliós kezdőtőke hozzá. Az emberek 95%-a meg befektetésekhez olyan szinten hülye mint a seggem

2022. ápr. 7. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!