Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kezdenél 240 millió...

Mit kezdenél 240 millió forinttal, ha az öledbe csöppenne egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 12:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudom miért ne lenne olyan rossz befektetés a lakásvásárlás?

Budapesten kb 50 millióért lehet olyan lakásokat venni, amiket 150-200 ezerért ki lehet adni. 200 millióból veszel 4 lakást, és kiadod 200 ezerért, és tisztán megmarad havi 150x4=600 ezer ft/ hó. 40 milliót saját lakásra, vagy házra költhetsz. A bérleti díjat az infláció mértékével emelheted. A lakások 10 év múlva a kétszeresét is megérhetik.

2022. ápr. 7. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Én vennék magamnam egy kis kertesházat gyümölcsössel, meg elvégeznék még egy szakot az egyetemen. Utazgatnék is belőle picit, 1-2 út elég lenne.
2022. ápr. 8. 07:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Ingatpant most nem biztos, hogy vennék, mert kiugróan magasak az árak. De biztos, hogy elgondolkoznék rajta. De nem fektetném az összeset ingatlanba. Biztos, hogy nem hagynám forintban. Jelenleg is van eurós megtakaritásom, részvényalapban osztrák bankban, biztos hogy a pénz egy része, vagy egésze ott landolna. Amúgy nagyon egyetértek a 7-essel. Befektetni, vállakozni, nem mindenki tud, és ahhoz kevés ekkora összeg, hogy nyugdíjaztassam magam. Nekem is van egy normális állásom normális fizetéssel (megélek belőle+tudok belőle félrerakni), biztos nem hagynám ott ekkora összegért. És vállalkozast sem indítanék, nem nekem való.
2022. ápr. 17. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!