Mit kezdenétek 3 millió forinttal?
Online tőzsde.
3M tőkével már magasan a magyar átlagjövedelem fölött tudsz vele keresni.
Első hozzászóló kifejtené mire gondol?
Második : megtakarításon mit értesz? Beteszed a párnádba? Vagy bankban tartod? Nem látom értelmét, csak veszti az értékét.
Harmadik: én is ilyesmire gondoltam, viszont inkább megvárom a világválságot, és utána érdemes.
Idegennyelv tanulas
Programozas
Sakk
Torna
Sap, CCNA/P
Egyetem, de csakis kulfoldi
Pszichologus, hogy meg erosebb legyen a belso, lelki vilagom
Stb
"Második : megtakarításon mit értesz? Beteszed a párnádba? Vagy bankban tartod? Nem látom értelmét, csak veszti az értékét."
Az új megtakarításokból állampapírt vennék jó eséllyel.
Bankban/otthon persze veszít értékéből, de mi nem? Illetve nem azt kérdezted, hogy a te helyedben mit tennénk vele (azt nem tudom te milyen élethelyzetben vagy), hanem hogy mi mit tennénk vele.
Én a megtakarításokhoz raknám (ez az összeg kevesebb, mint a jelenlegi megtakarításaink 10%-ka).
Neked lehet, hogy egy jó tanfolyam hasznosabb lenne.
S ha nem lesz világválság? :D
Akkor bukod a pénzed az infláció oltárán?
Nekem megvan a havi jövedelmem, "elég szép". Amellett egy online brókernél nyomogatom a gombot, csak úgy játékból. A teljes tőkémre hoz ez a gombnyomogatás átlag napi 1-2%-ot.
7es, oké fair enough, meggyőztél.
8as lesz, mert buborék van, és mindig ugyanaz a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!