A pizzások mikor mennek már csődbe?

:))
Nem tudom milyen 5000-es pizzat eszel, de budapesten a 32 centis kb 3000 forint a legtobb helyen

Te elvárhatod a csődbe menést, de attól nem mennek csődbe.
Csak megél valahogy az a pizzás is, akitől régebben rendszeresen rendeltél, mostanában már csak kéthavonta egyszer.
Attól is csődbe lehet menni, hogy veszteséggel adja, vagy nem elegendő a haszna; sőt, attól biztosan.
Te nem érzékeled, hogy milyen iszonyatosan megdrágult és egyre drágul minden, például a boltokban, piacon? Éppen tegnap olvastam egy szívfájdítóan találó mondást: régen, ha nem volt pénzünk, akkor lecsót főztünk. Most, ha lecsót főzünk, akkor nem marad pénzünk.

Nem kötelező pizzát rendelni, lehet főzni is magadnak. Mondom úgy, hogy se vendéglátós nem vagyok , se pizza evő.
Ennyi erővel a dohányboltok, multik, boltok is menjenek tönkre mert drága minden...
Tudod ha nem drágulna az alapanyag pl. Paradicsom, ubi,husi akkor a pizza ára is maradna.
Ettől függetlenül itt vidéken a pizza kb 1500 fttól.már van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!