Volt már, hogy spóroltatok valamire aztán sajnáltátok rá a pénzt?
Figyelt kérdés
Pár hónap alatt sikerült össze gyűjtenem egy asztali pc-re, de most hogy sikerült spórolni rá már sajnálom rá a pénzt. Nektek volt már ilyen?2022. jún. 19. 09:23
1/3 anonim 

válasza:

Háát volt már igen.
Én mindig azt nézem hogy mennyit kellett érte dolgozni (pl azt hogy hány órát) és hogy valóban szükségem van e erre. Most például nekem is lenne pénzem 3080-as kártyára de úgy érzem hogy sok érte a 160 óra meló és ki sem használnám.
A lényeg viszont hogyha nem fáj az összeg és sok évig örömet okozna a gép akkor szerintem vegyed nyugodtan. Ha használod 4-5 évig akkor az csak párszor 10 ezer forint ha havi bontásban nézed. A legtöbben ennek a sokszorosát elbagózzák / elbulizzák egy hónapban.
2/3 anonim 

válasza:

autóra
van 4,5 millió kp-nk, de már lassan 1 év eltelt és még mindig nem vettük meg
van 2 autónk, ami régi de nagyon megbizható, ez is befolyásol a döntésben
3/3 anonim 

válasza:

Olyan már volt, hogy utólag megbántam valamit. Pl tavaly, második osztály után nyári szünetben (középsuli) elmentem egy lakásos prostihoz, a diákmunkás fizuból rászántam 20 ezret, mert nem vagyok filmsztár alkatú, így más lehetőségem nincs, a farkam meg áll ejjel-nappal. A csaj lerendezett 15 perc alatt és még meg se ujjazhattam. Akinél pár nappal ezután voltam sokkal odaadóbb volt és remek 2 órát töltöttem nála 35 ezerért. Szóval a szüzességelvétel nem érte meg, de ha a második csaj csinálta volna akkor király lett volna. Pedig az értékelései az elsőnek se voltak épp rosszak. Xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!