Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Emiatt nem vennének fel a...

Emiatt nem vennének fel a munkahelyre?

Figyelt kérdés

Sziasztok.:)

Óvónő vagyok, már dolgozom egy másik településen. Beadtam tavaly az önéletrajzomat a lakhelyem ovijába. Az ovival szemben lakom. Eztel sok időt megspórolnék, napi kb. 2-3 órát.

Tavaly novemberben hívott a vezető, hogy többen is jelentkeztek. Kb. 6-an, de mivel ismer és én voltam az első, ezért rám gondolt, de majd hívjam fel április környékén, hogy ha még aktuális lesz nekem, meg mondta, hogy az önkormányzat es a vezetőség közös döntésén alapul ez.

Közben elkezdtem dolgozni. Áprilisban bementem az oviba és elkértem a számát, mert sajnos nem mentettem le. Akkor azt mondta a vezetőhelyettes, hogy neki nincs meg a száma és miért kell nekem és mondtam neki, hogy azért, mert úgy hallottam nyár végén lesz egy üres pozíció és a vezető mondta, hogy rám gondolt és mondta, hogy majd hívjam fel.

Ekkor végül előkerült a telefonszám a telefonjábol és elkezdett veszekedni, hogy ez egyáltalán nem úgy van, ahogy én gondolom és nem is biztos, hogy lesz hely.

Egy kicsit elkeseredtem, mert tényleg nagyon szeretnék bekerülni ide.

Mondták, hogy majd június első napjaiban értesítenek, de még nem szóltak.

Nekem egy hónap felmondasi időm van, remélem ezzel számolnak.

Gondolkodtam, hogy bunkó voltam? Mondtam bármi rosszat?

Ha most nem esetleg később van esély, hogy felvegyenek?

Köszi, ha válaszoltok és megosszátok a véleményeteket.

Nem tetszik, hogy nincs egy interjú, se semmi. :(

2022. jún. 13. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem hivod fel a számot és kérdezed meg,h lesz-e valami,számolj rá v se!?
2022. jún. 13. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Te is biztosan tudod, hogy ilyenkor nyáron mennek általában a nagy átszervezések, ilyenkor derül ki, ki nem lesz már szeptembertől, hova kell majd ember. A vezető helyettesnek lehet, hogy más jelöltje lenne és azért volt ilyen. Az, hogy már tárgyaltál az óvodavezetővel, s mondta hogy el tud képzelni, már egy sikeres interjúnak számít, vedd úgy. Ha már ilyen "keservesen" de sikerült megszerezned a számát mindenképpen hívd fel! Ezt különben az ovi nyilvános vezetékes telefonszámán is megteheted, ha újra elhagynád a számot vagy bármi.
2022. jún. 13. 12:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a segítséget!:) Nagyon bízom benne, hogy sikerül.

Szeretem a helyem, ahol dolgozom, fájó szívvel hagyom majd ott, de sok utazástól szabadulnék meg, ami miatt sokkal kipihentebb és rugalmasabb lennék. Biztos vagyok benne, hogy jobb lenne úgy nekem. :)

2022. jún. 14. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!