Mennyire népszerűek a plus market üzletek?
Figyelt kérdés
Nálunk most nyílt egy ilyen bolt, egy olyan épületben, ahol régebben vegyesbolt volt. Vajon csődbe megy-e hamarosan? 3-4000 ezer fős településről van szó, amelyhez kb 6-7 km-re található egy auchan, 10 km-re egy tesco, és 12 km-re egy 110 ezer fős megyeszékhely belvárosa, rengeteg üzlettel, plázával. Nem kivánok a tulajnak rosszat, csak kíváncsi vagyok, mert a vegyesboltja csődbe ment régebben, és némrég ezt találta ki, hogy egy ilyen üzletet nyit. Konkurencia lehet 2 vegyesbolt kb 300 és 700 méterre, és talán a gyógyszertár is, ahol drogériai termékeket is árulnak. A megnyitó napján én is megnéztem milyen, de nem volt nagy tumultus. Később lehet még ennyien se lesznek. Azért jó, ha van egy ilyen bolt is, de tartok tőle nem lessz hosszúéletű.2022. jún. 10. 02:36
1/1 A kérdező kommentje:
3-4 ezer*
2022. jún. 10. 02:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!