Melyik futárszolgálattal vannak rossz, vagy kellemetlen tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
Nekem eddig a Fáma futárszolgálattal és a Dpd vel volt.
Fáma: Az volt hogy egyszer rendeltem egy nap valamint, és le akartam mondani. Erre elkezdte a futár hogy nem mondhatom le, holott egyébként simán megtehettem.
Dpd: Sose láttam még ilyet... Az volt hogy elhagyta a futár a csomagom... Hogy hagyta el???
Veletek melyik futárszolgálattal vannak ilyen emlékeitek?
2022. jún. 7. 21:30
11/13 anonim válasza:
MPL, DPD, Sprinter eddig nem okozott csalódást. Gls, Express one már nem annyira kedvenc, bár utóbbi most már küld smst a kézbesítés reggelén.
12/13 NTBS válasza:
Eddig nincs rossz tapasztalatom.
13/13 anonim válasza:
MPL, de ott is csak annyi, hogy kevésbé segítőkészek meg udvariasak, pontosabban rutintalanok, esetlenek a munkások, mintha aznap csöppentek volna abba a munkakörbe!
Szóval valahogy nincs meg az "élmény", míg egy gls-nél vagy express one-nál megvan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!