Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van olyan elektronikai áruház,...

Van olyan elektronikai áruház, ahol tudok hitelre telefont venni jövedelem nélkül?

Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni kajafutárkodni, amihez kéne egy jobb okostelefon, kb 80-100 ezer forint értékben. Nincs rá pénzem, munkanélküli vagyok.
ma 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, telekomnál minden vizsgálat nélkül meg szoktam kapni az eszközöket részletre (legutóbb 700e-s laptopot).

Viszont ehhez az kell, hogy több éve ott vagyok és rendesen fizetem a számlákat időben, nem is keveset. Sőt előzőleg is voltak részleteim, több is amit rendesen kifizettem. Így nem vizsgálódnak nálam.

Nálad nem fog működni, ha nem vagy sok éve ügyfél előfizetéses számlákkal, fizetési gondok nélkül.

Szerintem használtan is kaphatsz sokkal olcsóbban telefont ami indulásnak megteszi.

Persze ha nincs pénzed semmi, akkor ez is bukta.

ma 11:19
 2/3 A kérdező kommentje:
4000 ft-om van. A jelengeli 10 éves telóm is többet ér 4 ezernél.
ma 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Decemberben vettem részletre a vodafone-nál , nem kértek igazolást. December közepén vettem és az első részletet január 14-ig kellett befizetni.
ma 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!