Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mostani árak alapján ki...

Mostani árak alapján ki mennyit költ havonta bevásárlásra?

Figyelt kérdés

Mennyit költötök összesègèben kajára tisztítószerekre ,meg mindenre amire szüksèg van?

Rezsi ilyesmi nèlkül

Mi ketten vagyunk a kötelező kiadásokon kívül úgy hogy nem járunk el mostanában sehova elmegy kb 250 ezer forint ès nem nagyon van benne luxus dolog a párom cigijèn kívül.

2022. jún. 3. 10:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#10: "reggel kávé, vmi szendvics 1500"

Mi? A reggeli kávét otthon szokta inni az ember, az meg - még ha drágább kávét veszel is max 40-50 forint, egy otthoni szenyával együtt is max 500 forint. A munkahelyi büfében meg csak nem kerül 1500-ba egy szendó (mert a kávé meg a melóhelyen ingyen van)

De én mikor anno kénytelen voltam egy időben bent reggelizni, akkor is inkább vettem a közeli boltban péksütit meg ezt-azt és meló előtt a teakonyhában csináltam magamnak szendvicset.

"ebéd 2000-2500 melóban, vagy otthonra rendelve"

Egy menüztető helyen 1600 forint körül van manapság egy ebéd. Melós kantinban jellemzően még olcsóbb.

"délután süti, kávé 1500"

Megint csak. Milyen süti kell neked minden nap 1500-ért?

Mi amikor minden nap kifőzdéből rendeltünk és havi 3-4 alkalommal még drágább helyről rendeltünk vagy elmentünk étterembe, akkor se volt több kettőnk havi kajája 170-től.

2022. jún. 3. 15:30
 12/21 anonim ***** válasza:

Kettőnknek bevásárlás 120 ezer havonta. Régebben 100 ezer volt, de idén már azt nem tudjuk(akarjuk) tartani. Otthon főzünk mindent, hogy pontosan tarthassam a diétát.

Ezen felül SZÉP kártyáról időnként rendelés ~20 ezer.

2022. jún. 3. 17:36
 13/21 anonim ***** válasza:

#11 melóban a Frei kávézóban veszek kávét sütit, ez bizony 1500

lehet sokan otthon szoktak kávét inni, én azt is bent szoktam a kollégáimmal együtt

a szendvics szintén Frei

kaján meg nem spórolok hogy menüzök, mert csak zsírszegény natúr húst eszem kevés szénhidtráttal, ezért 2000 alatt sosem úszom meg a céges kajáldában sem

2022. jún. 3. 18:18
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"a Frei kávézóban veszek kávét sütit, ez bizony 1500"

Ja, hát ha neked minden nap csak az ilyen fancy hely felel meg...

De komolyan egy nyamvadt kávé sincs ingyen a munkahelyeden?

"kaján meg nem spórolok hogy menüzök, mert csak zsírszegény natúr húst eszem kevés szénhidtráttal"

Még egy ok lenne arra, hogy otthon főzz, mert akkor az garantáltan olyan, amilyet szeretnél és olcsóbban, meg többnyire jobb minőségben is.

2022. jún. 3. 19:21
 15/21 anonim ***** válasza:
aki lusta főzni magának egy kávégépet, az fizesse is meg a kávé és a kiszolgálás árát. nem kell sajnálni.
2022. jún. 3. 19:45
 16/21 CsakAKommenteketJöttemOlvasni válasza:

Egyszemélyes kislakásos 'reform' (vegán, spórolós, hulladékszegény)háztartás. Kb 50-60 ezret még így is elköltök lazán, ha csak a kaja, kávé, vitaminok, tisztítószerfélék stbszámítanak.

Szerencsére imádok kenyeret (lidl-ös), és hüvelyeseket enni. Olcsó, tápanyagdús és szeretem az ízét

Zöldség/gyümölcsből általában idénytermést veszek.

Üdítőt ritkán vásárolok

Szóval se kutya, se gyerek és 60...xd

És még se lakbér, se mozi, se telefonszámla...

2022. jún. 5. 13:43
 17/21 anonim ***** válasza:
#16: akkor te elég jól tolod, az napi 2ezer Ft-ot jelent.
2022. jún. 5. 14:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
#17: Simán megoldható normális kaja ennyiből. Mi is ketten megvagyunk 120-ból havonta.
2022. jún. 5. 14:25
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi is megvagyunk ketten 120ból. Az fejenként 2000/nap.

( a rendelés csak lustaság nálunk, nem szükséges)

#12 vagyok

2022. jún. 5. 15:33
 20/21 Senior Séf ***** válasza:
100%
Igyekszem megtermelni (bio-módon), amit lehet, de így is 150000 elmegy havonta.
2022. jún. 5. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!