Mostani árak alapján ki mennyit költ havonta bevásárlásra?
Mennyit költötök összesègèben kajára tisztítószerekre ,meg mindenre amire szüksèg van?
Rezsi ilyesmi nèlkül
Mi ketten vagyunk a kötelező kiadásokon kívül úgy hogy nem járunk el mostanában sehova elmegy kb 250 ezer forint ès nem nagyon van benne luxus dolog a párom cigijèn kívül.

Nekünk kevesebb lett a kiadás ezen téren, saját kerten dolgozgatunk.
Panelben is kisebb mennyiségű pl paradicsom, paprika, eper, krumpli, zöldhagyma, cukorborsónk... Stb van a teraszon +ablakokba kaspóban
A kerttel sokat spórolunk és időnként ránézünk, 2 hetente rendbe tesszük együtt és főzünk vagy sütünk együtt valamit.
De volt hogy szalonnát sütöttünk mellé pedig frissen szedett zöldségeket ettünk.
Tojást pedig párom kollegája hoz (házi).
Ui. :a kertünk földje egy barátunké, akinek üresen csak ott állt, megegyeztünk velük.
Szóval nem került kessbe.

Kettőnknek csak a kaja havi 120, pedig mostanában már leszoktunk arról, hogy menüt rendeljünk, helyette főzünk.
Ha a hiteleket, kocsi költségét és a rezsit leszámítjuk, elmegy havi 430 kettőnkre. Oké, ebben a feleségem bagója is benne van, ami sajnos nem kevés.
Még szerencse, hogy kaptam egy nagyobb fizuemelést, mert különben félre tenni már nem tudnánk.

#4 "Kaja 2 emberre 300-320 ezer"
Mi a fenét esztek ti, hogy ennyi elmegy kajára? Kaviárt minden nap?! Felmentek az árak, de ennyire azért mégse.

#8 nem a 4 vagyok, de ez bőven nem kaviár szint
nekem kb napi 5ezer a kajám
reggel kávé, vmi szendvics 1500
ebéd 2000-2500 melóban, vagy otthonra rendelve
délután süti, kávé 1500
vacsi otthon valamit, amit találok, azt nem is számolom
2 főre simán megvan a havi 300-400 ha néha esznek drágább rendelt kaját is
kollégám egymaga elkölt 400-500at kajára, tápkiegre, mert nagyon komolyan veszi a gyúrást, bizonyos szinten csak így lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!