A FB-on láttam hogy ELVILEG a Posta jóvoltából nagyon olcsón hozzá lehet jutni nem átvett csomagokhoz,na ez most igaz lehet vagy fake?többi lent
"A Magyar Posta egyedülálló ajánlata. A raktárainkban egy halom csomag van felhalmozva, amelyeket a címzettek nem kaptak meg a postahivatalokban. A szabályok szerint meg kell szabadulnunk tőlük, de most akciót indítunk, és véletlenszerű csomagokat árulunk mindössze 763 forintért"
láttam hozzászolásokat is amiben köszönetüket fejezik ki képpel mellékelve hogy megkapták a csomagot,én úgy gonolom hogy ez nem lehetséges,de ha meg valami csoda folytán mégis az akkor viszont jó dolgokról maradnák le...
1. A Magyar Posta nem FB-n hirdetne ilyet, hanem a saját weboldalán
2. Sosem használnának ilyen barátias szövegezési formát, állami, vaskalapos cég
3. Nem potom 700 forintért adnák, a posta attól sokkal nagyobb pénzrabló. Minden másban pofátlanul drága, miért pont ebben lenne olcsó?
4. Jogilag nem működik a dolog. Ez itt nem Amerika. Az át nem vett csomagok mennek vissza a feladónak és pont.
uuu ez a nagy business, egyertelmu hogy 800 forintert megeri neeem?
Szerinted ha igy lenne a postai alkalmazottak nem vasarolnak fel az osszes csomagot? vagy az osszes JO csomagot? :)
Szanalmas hogy a mai vilagban mennyire nem megy a kritikus gondolkodas...
KEDVES 1. hozzászoló az életemben eddig elért,létrehozott dolgaim alapján úgy 7 esre sorolnám be magamat,de az hogy mennyire vagyok hiszékeny az egy más történet.
És te egy 10-es skálán mennyire tartod magad,bunkónak,lenézőnek vagy rossz embernek?
Nálam ugyanez ha 10 darabot veszel csak 500 forint/darab.
Postán küldöm majd előre utalás után, ha elveszik véletlenül majd megveheted újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!