Hogyan lehet megnézni, hogy a hallgatói szerződésben vállalt munkaviszony fenntartási kötelezettségből eddig mennyit teljesítettem?
Az egyetem elvégzése után Ügyfélkapun kaptam egy határozatot az Oktatási Hivatal – Magyar Állami Ösztöndíj Főosztálytól, hogy hány napig kell munkaviszonyt fenntartanom a végzés utáni 20 évben az állami ösztöndíjas képzésen kötelezően vállalt hallgatói szerződés miatt. Az nem derült ki belőle, hogy változás esetén küldenek-e újabb határozatot, vagy hogy valahol utána lehet nézni, hogy szerintük hány nap van hátra.
Ezt le lehet valahol kérdezni?
Idén kaptam határozatot a teljesítésről és mint kiderült Ügyfélkapun is meg lehet nézni az eddigi teljesítést:
Magyarorszag.hu -> Oktatás, kutatás -> Felsőoktatás, felnőttképzés -> Magyar állami ösztöndíj -> Ügyintézés indítása -> Bejelentkezel ügyfélkapuval, majd az átirányított oldalon kikeresed az érintett képzést és az "Ösztöndíj adatlap" gombra kattintasz
Évente kapnak adatot a NAV-tól emiatt az előző év végi állapotot mutatja. A teljesítésről szóló határozatot is ezután az adatközlés után készítik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!