Munkáltató irányába tett tájékoztatás további munkaviszony létesítéséről, kötelező a lenti esetben?
Sziasztok!
Jelenleg programozóként dolgozok egy telefonos szolgáltatásokkal foglalkozó cégnél. Felkérést kaptam egy gyermekek számára rendezvényeket szervező cégtől, egy weboldal fejlesztésére. Efo-ban lennék bejelentve a fejlesztés alatt.
Ebben az esetben fennáll a munkáltató irányába tett bejelentési kötelezettségem a további munkaviszony létesítéséről annak tekintetében, hogy az a munkáltatóm gazdasági és egyéb érdekeit egyértelműen nem sérti, és én is 100%-ig tudom, hogy a további munkavégzés nincs kihatással a főállásban betöltött munkámra (a munkám minőségére és sebbességére gondolok)?!
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Az egyszerűsített foglalkoztatás nem számít "klasszikus" munkaviszonynak,tehát elvileg nem kell bejelentened.
Azért mindenesetre azt javaslom, nagyon alaposan olvasd át a munkaszerződésedet, mert abban előfordulhat olyan kitétel, ami szigorúbb, esetleg tiltja.
Nem tartom valószínűnek, hogy bármi köze lenne hozzá a munkáltatónak.
De olvasd el a munkaszerződésed, hogy van-e benne utalás ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!