Jól teszem, ha prémium állampapírt veszek a megtakarításom nagyrészén?
Figyelt kérdés
Nem nagy hozamot szeretnék, csak a teljes elértéktelenedést elkerülni. Egy kisebb biztonsági tartalék kivételével, ha valami kiadás adódna, legyen mihez nyúlni, de a nagyrészén PMÁP-t venni jó ötlet most?2022. máj. 17. 21:11
1/24 anonim válasza:
Jól, most nem nagyon van annál jobb. Jövőre fixen 10% körül fog ketyegni. De úgyis jön mindjárt valaki és leírja, hogy államcsőd lesz és rakd inkább valami shitcoinba.
3/24 A kérdező kommentje:
17 millió
2022. máj. 17. 21:26
4/24 anonim válasza:
Tyuha fixen 10%, ahogy az egyes mondja. Igaz hogy az elmúlt 1 évben 30%al csökkent a forint vásárlóértéke, de zúzzátok az állampappert, mert megéri!!! :)
5/24 A kérdező kommentje:
Miért, mi kobbat tudsz, minimális kockázattal?
2022. máj. 17. 21:35
6/24 anonim válasza:
én egy túlárazott szegedi panelt vettem 24,5-ért kiadásra. nem a legjobb befektetés, nem is hoz annyit, de a franc se tudja mennyire fog még elszabadulni az infláció :(.
7/24 anonim válasza:
Bár az UST bedőlés után nehezebb szívvel ajánlom, de egy USDT stablecoin staking dollárban még mindig 15% körül hoz.
Vagy valami értelmes befektetést csinálsz a tőzsdén.
Szerintem bármi jobb, mint aláírni hogy 10-20%ot inflálódjon a pénzed állampapperban
8/24 A kérdező kommentje:
Az ingatlan jó lenne, csak sajnos az én pénzem ehhez kevés.
2022. máj. 17. 21:40
9/24 anonim válasza:
BTC-t vegyél, hamarosan nagyon felmegy az ára.
10/24 anonim válasza:
#8 vegyél fel hitelt, fizeti majd az albérlet kiadása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!