1/12 A kérdező kommentje:
Nem tőzsdere gondolok. Ami folyamatosan hoz pénzt, eszköz vagy valami
2022. máj. 15. 23:09
2/12 anonim 

válasza:

Kapa. :D
Márpedig marad a tőzsde, crypto, stb. Ez egy közepesen kereső havi megtakarítása, nem őrületes összeg amiből hatalmas befektetési partyt tudsz csapni.
3/12 anonim 

válasza:

Tudom hogy le leszek pontozva, de államkötvény. Tőzsdét kizártad (én a kriptot is oda sorolom), tehát osztalék (illetve a kripto esetén stakelés) kizárva. Ingatlan ennyi pénzért nem jöhet szóba. Nagyon mást meg nem tudok elképzelni, ahol van rendszeres hozam és nem csak az értéknövekedésre spekulálsz.
4/12 A kérdező kommentje:
Azért írtam a tőzsdét mert nem értek hozzá semmit
2022. máj. 16. 00:01
5/12 anonim 

válasza:

Tanulás. Ebből egy tanfolyam kijön, amire kiválthatod máshol biztosítottként a vállalkozóit szolgáltatóként.
6/12 anonim 

válasza:

Magadba. Ennyi penz epp eleg hogy a szakmadba melyebb tudasra tegyel szert vagy valami ertelmeset tanulj
7/12 anonim 

válasza:

Jól írjak, tanulásba.
Gondolj bele, ha egy tanfolyam után 20%-al nagyobb bért tudsz kialkudni, az olyan, mintha a befektetesed ekkora profitot hozna.
Viszont ilyen befektetés csak nagyon magas kockázattal létezik.
8/12 anonim 

válasza:

Én is tanulásra költeném, annak hosszú távon is van haszna.
"Befektetés a jövőbe"
10/12 anonim 

válasza:

Havonta fektetnél be ennyit, vagy csak egyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!