Ha meg van beszélve egy időpont, hogy mikor kezdek az új munkahelyemen, akkor az már fix?
Tegnap megbeszéltük napra pontosan, hogy mikor kezdek, addig nem is vesznek fel mást azt mondták, de nem írtunk alá semmit.
Nem értek hozzá, 20 éves vagyok amúgy.
Így nyugodt szívvel felmondhatok a jelenlegi helyen, ezt már tekinthetem fixnek, annak ellenére, hogy semmit sem töltöttünk ki?
Személyesen voltam bent jelentkezni, odaadtam az önéletrajzomat, beszélgettünk és megkérdezték, hogy mikor tudnék kezdeni. Megbeszéltük nekem mikor lenne jó, ők mondták, hogy ha sikerül hamarabb otthagyni a jelenlegi helyem, akkor hívjam őket, de a megbeszélt időpont előtt még mindenképpen egyeztettünk majd.
Én ezt már fixnek gondolom, hisz azt is megbeszéltük, hogy nem vesznek fel senkit helyettem.
Csak azért kérdem, hogy nehogy az legyen, hogy felmondok, oszt ők meg nem vesznek fel.
Ha nem kaptál írásban ajánlatot, akkor nem fix.
Nekem külföldi multi mondta azt, hogy bocs, nem veszünk fel (miután felmondtam) és végül csak azért vett fel, mert mondtam neki, hogy akkor fizessen kártérítést, mert felmondtam az előző helyen. Aztán egy hónap után léptem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!