Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen következménye van, ha...

Milyen következménye van, ha valaki nem jelenik meg a munkaügyi központ foglalkoztatási osztályán?

Figyelt kérdés

Jelenleg kezdő álláskeresőként vagyok regisztrálva, februárban kellett volna először megjelennem, de sajnos nem tudtam ott lenni. Szükségem van még tőlük egy hatósági bizonyítványra arról, hogy nincs állásom, illetve regisztrálva vagyok náluk. Így is kiadják, vagy kérnem kéne új időpontot?

Pénzt nem kapok tőlük.

2021. febr. 25. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Kérd újra, hogy szükséged van egy munkanélküli/álláskeresői igazolásra, kikell adják, amíg benne vagy a rendszerben. Engem 6 hónap után kidobtak a rendszerből, így javítva a statisztikát. Nem szereplek a rendszerükben, így nem vagyok munkanélküli, közbe meg de...
2021. febr. 25. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Már ki vagy törölve ha nem mentél. Így nem tudsz semmit sem kérni. Igazolni kellett volna miért nem vagy ott, vagy oda telefonálni. Akkor elnézték volna.
2021. febr. 25. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Majd kapsz egy levelet hamarosan hogy ki vagy törölve. Esetleg én lehet felhívnám őket és megpróbálnék valami sztorival előállni és akkor talán elnézik és vissza csináljàk. Attól függ mennyire lesz jó indulatu akivel beszélsz.
2021. febr. 25. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
Online is lehet teljesíteni a megjelenési kötelezettséget nem muszáj csak ezért bemenni (én is online csinálom), de neked már mindegy mert ha nem jelentél meg akkor kizártak már a rendszerből. Így ha még akarsz bizonyítványt akkor be kell menned és újra regisztráltatnod magad.
2021. febr. 25. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!