Lenne egy gyakorlati kérdésem előfizus telenorosoknak, most akkor hogy van ez?
Figyelt kérdés
35 perc tarifacsomagban vagyok 9.től és ugyanakkor a párom kártyásként csatlakozott hozzám a családi csomag-ba. Tehát a ha havi 1235 ft-ból nálam automatikusan lejön a 930 ft.os családi csomag havidija? Vagy most hogy ingyenes már nem? Nem nagyon értem ezt.Most kaptam egy számlát időszaka 09.07-09.08 ig és 1036 ft. Ez most mi??Aki érti segitsen légyszi!2010. szept. 16. 15:22
1/3 anonim válasza:
A családi csomag csak a kártyásoknak ingyenes,és azoknak is csak akkor,ha telenorosok,ha djuiceszosok,akkor nem ingyenes. A számlásoknak továbbra sem ingyenes,azaz neked havidíj+családi csomag ára,azaz 1235+930 a fizetendő összeg havonta.
2/3 anonim válasza:
Illetve javítok: a 35 perc tarifacsomag havidíja nem 1235,hanem 1295. Ehhez jön a 930 Ft családi csomag. A párodnak ingyenes,ha telenoros,ha meg djuiceszos,akkor meg az ő kártyájából vonják.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem már...világos.Köszi a segítséget.
2010. szept. 17. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!