(magán) vállalkozó aláírhat szakmai gyakorlati papírt?
Figyelt kérdés
Webprogramozó vagyok, nem találtam gyakorlati helyet, de vannak (magán)vállalkozó ismerőseim. Arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen magán vagy egyéb vállalkozó aláírhatja-e a gyakorlati papírjaimat úgy, hogy esetleg abszolút nem "témába" vég tevékenysége. Nagyon fontos lenne, lassan le kellene adnom a papírokat, de egyszerűen nem találtam céget ahova elmehettem volna gyakornoknak!2011. szept. 12. 19:05
1/8 anonim válasza:
Aláírhatja, de készülj fel, hogy ilyen esetben akár ki is mennek oda az iskolától, meg fogják kérdezni, mit csináltál, milyen munkakörben dolgoztál, mutatnod kell valamit. Szóval ha nem kapcsolódik a tevékenysége, akkor ne kockáztass.
2/8 A kérdező kommentje:
A tanárom azt mondta hogy nem nagyon nézik, monthatni "szarnak" bele, csak legyen meg a papír, ilyen esetben is képesek kimenni megkérdezni? Mert akkor nem kockáztatok tényleg.
2011. szept. 12. 19:58
3/8 anonim válasza:
aláírhat, de a tevékenysége "témába vágjon". sajnos ellenőrizhetnek, ez tényleg igaz, ne kockáztass.
az iskola nem ajánlott fel gyakorlati helyet? nekünk igen.
4/8 anonim válasza:
Iskolája válogatja, de nem éri meg a kockázatot. Próbálj meg még gyorsan találni valamit!
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos egyszerűen képtelenség találni, vajmi keveset tanítottak nekünk és ez főleg a tanár hibája, nem vette komolyan a dolgot, és a tanítást sem, rengeteg óra maradt el miatta (kb egész évben az órák 30%-a) mert szimplán nem ért rá vagy nem votl kedve tanítani. A sulit semi nem érdekli, még cska gyakorlati helyeket sem ajánlotak, pedig van ahol komplett listákat is kapnak a tanulók az ilyen cégekről.
2011. szept. 13. 18:06
6/8 Live48 válasza:
EN A HELYEDBEN KERESNEK EGY INTERNET KAVEZOT A KORNYEKEEN ES A SGITSEGUKERT CSEREBE FELAJANLANAM AZ EN SEGITSEGEM INGYEN BARTELBA. RENDET RAKHATNAL A GEPUKON STB ES MINDENKI JOL JARNA.
7/8 Live48 válasza:
bocsanat nem irok tobbet nagy betuvel igerem.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, lehet hogy megpróbálom, csak az a baj hogy senki nem szeret papírozni, de ha mondjuk ingyen rendbe tenném a dolgokat ahogy írtad, vagy ha még nincs honlapjuk, csinálnék egy profit akkor talán könnyebben belemennének.
2011. szept. 22. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!