Romániába melyik a legfejletebb rész Erdély és Bukarest környéke Tehát (Ilfov, Calarasi) megyék?
Figyelt kérdés
Legalábbis a felső állítást én gondolom. A kérdés az, hogy mi az ami szorosan ezeket követi. Le merném fogadni, hogy pl Moldva megyéi is elég fejlettek ha nem is ezek követik Bukarestet. A lényeg az sajnos, hogy Románia most tarol. Már be előzték régebben Szlovákiát. És mostmár szépen minket is. Bár szerintem Szlovákia is jobb helyzetbe van mint Magyarország. Hát igen, jó is lett volna az ha MZP nyeri meg a választásokat!2022. ápr. 21. 00:58
1/4 anonim válasza:
Semmit se tudsz romaniarol ha ezt gondolod... Amugy meg kolozsvar vasarhely kornyeke eleg jo es meg turhetoen magyar.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 Na de ezek is Erdélyhez tartoznak. Itt most Erdély kívüli helyeket kérdeztem.
2022. ápr. 21. 11:05
3/4 anonim válasza:
Moldvai megyék fejlettek😂😂
Tesó tudod hol van románia?erdély és bukarest meg arad megye és környéke a többi mordor
4/4 anonim válasza:
Moldvai megyék kb. Pakisztán szintjén vannak.
Ja, bocs. Pakisztánban 2816km autópálya van…
Moldvában? 16km… az is a semmibe vezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!