Mit szóltok, 1200 lesz a lángos a Balatonon, 650 egy gombóc fagyi?
Semmit. Évek óta nem nyaralunk Magyarországon. Nincs bajom a Balatonnal, de egy heti Balcsiból egy heti tengerpartozást hozunk ki. És azért nem mindegy.
Az árak emelkedését én eddig nem kifejezetten érzem.
Nem vagyunk kifejezetten gazdagok, de őszintén, ha nyaralok, akkor pont leszarom, hogy 900 forint a lángos vagy 1200. Az a pár nap ne szóljon már arról, hogy a 200 forintosokat számolgatom, mert akkor kár is elmenni. Igen, így sokat költünk mindig, de ez erre van szánva, nem érdekel, nem vagyok hajlandó vekengeni rajta.
Az viszont engem is zavar, hogy egy sima kétnapi bevásárlásra 2x annyit hagyok a boltban, mint 2 éve, hogy 20 000 ft-ból csak félig tankolom meg a kocsimat (a 100-as benzin nem 400 valahány forint most sem), és hiába keresünk 2x annyit, mint 5 éve, ugyanott tartunk kb. Ez sokkal nagyobb gond, minthogy mennyibe kerül egy szaros lángos a balatonon, ahova eleve csak akkor megyek, ha van rá pénzem.
Sírtok minden lószar miatt, hogy drágul aztán mentek megvenni.
Ez igaz kb mindenre.
Miért lenne akkor olcsóbb ha megveszitek drágán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!