Bárkinek bármi ötlete, hogy hogyan lehetne megszüntetni ezt a kellemetlen tünetet? Valaki tapasztalt már ilyet esetleg?
A sok hülye orvos sem tudja megmondani a bajodat, én meg már most tudom, hogy 1.)ne vegyél levegöt,
2.) ne nyeljél le semmit,
kb. 5 perc múlva minden bajod örökre meg fog szünni.
Ugyanez volt a bajom, ha ettem, akkor jobb volt, mert úgy éreztem, hogy az étel "lenyomja" a gombócot, de máskor szó szerint fuldokoltam tőle, borzalmas volt. És idővel egyre rosszabb volt. A vizsgálatok nem mutattak semmit, de az egyik mandulám kicsit nagyobb volt a másiknál. A doki azt mondta hogy ettől nem fuldokolhatok, de mivel hetente tüszős mandulagyulladásom volt, kivetettem. 3 hétig nem tudtam beszélni, enni se nagyon, kegyetlenül fájt a helye. A kivétele is borzalmas érzés volt. Éreztem végig mindent, hiába adtak 100 érzéstelenítőt. Már 24 éves voltam, és minél később veszik ki, annál rosszabb.
A lényeg az volt, hogy utána soha többé nem éreztem azt a kegyetlen fullasztó gombócot. Évekig reszkettem hogy visszatér, de szerencsére nem történt meg.
Már több mint 20 éve történt, mégis rosszul leszek, ha belegondolok abba a gombócos érzetbe, azóta is félek, nehogy visszajöjjön.
Elég depressziós voltam abban az időszakban, a mai napig nem tudom hogy a mandulám, vagy a depi okozta ezt a gombócot. 1-2 évig szenvedtem tőle.
Az az igazság hogy még az allergia is csinálhatja ezt, meg a pajzsmirigy is. Ha van mandulád, attól is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!