Kifizetnétek neki? Jogos?
Figyelt kérdés
Van egy bejárónőm. Heti 1 napot jár hozzám, maximum 1,5-2 órát, de inkább 1,5 órát. Nem kell nagy és sok munkát végeznie, csak porszívózni, felmosni, vasalni. A lakásom 90 m2. Múlt pénteken kitalálta miután végzett, hogy a menye utána nézett és keveset kap (12 ezret havonta), ha 20 ezret adok neki marad. Eszem ágában sincs ennyit adni neki ennyi munkáért, és nem egyszer összecsapta a munkát mikor kitettem a lábam itthonról. Voltak elszólásai, beszólásai is, amiért más kirúgta volna. Rosszul esett, a menyének meg mi köze van ehhez?2022. ápr. 18. 16:21
1/17 anonim 

válasza:

Hirdesd meg az állását, és kiderül. Talán még jelentkezik is…
2/17 anonim 

válasza:

Tehát havi 8 órára 12 ezret kap?
Igen olcsón dolgozik, de én kidobnám a helyedben, nem azért, mert árat akar emelni, hanem mert így akar és ezek szerint nem is jól csinálja.
3/17 anonim 

válasza:

Azon gondolkodj el, hogy 1500 forintos oraberert hol találsz bárkit is...
4/17 A kérdező kommentje:
Voltak dolgai. Ez a lakás nem egy disznóól, nem a mocskunkat kell vakarnia, rendet tartok. Kb. 1,5 hónapja nekem állt mikor utalni akartam a fizetését, hogy neki ne utaljak, ne éljek vissza a számlaszámával (hogy lehet visszaélni egy számlaszámmal?), és hogy a fiú unokája azt üzeni hogy feljelent. Már ekkor ki kellett volna dobnom, de úgy éreztem nem érezte a súlyát milyen dolgot ejtett ki a száján. De ez a emelés kunyerálás akasztott ki a legjobban, mikor a legvégén nyögi be. Nagyon okos menye van .... fizesse akkor ő.
2022. ápr. 18. 16:43
5/17 A kérdező kommentje:
Ide nem teszi be a lábát több bejárónő, én takarítok majd.
2022. ápr. 18. 16:44
6/17 A kérdező kommentje:
Olyan is volt nem egyszer, hívták telefonon a rokonai (tudták hogy itt van nálunk), és ennyit hallok "igen fiam itt vagyok xy-éknál, jó jó megyek" utána sietőssé vált a dolog és elment. Én ezért nem fizetek.
2022. ápr. 18. 16:45
7/17 anonim 

válasza:

Azt gondolom ez lesz a legjobb megoldás...
9/17 anonim 

válasza:

A takarítónőnek nem kell számlát adnia, de ha olyannal takarítasz, aki ad számlát, akkor alkalmanként fogsz ennyit fizetni.
A piperetakarítás ára sem kevés manapság és pont a te típusod az, akihez amúgy sem járnak szívesen. Ennek a takarításnak a reális ára Budapesten 6-8000 ft/alkalom, aki ez alatt csinálja az pont megfenyegethet feljelentéssel és mással is.
Aki sajnálja a takarítónőre a pénzt, az takarítson maga.
10/17 A kérdező kommentje:
Utolsó azért ne haragudj már, ezek az emberek engem megfenyegettek feljelentéssel! És nem pestiek vagyunk, vidéki nagyváros. És mi az hogy az én típusom? Mert nem a mocskunkat kell vakarnia 1,5 órán át, hanem elvárnám azt hogy ne telefonálgassanak ide a rokonai, és hogy ne lépjen le 20 percen belül a munkát összecsapva, ha én kiteszem a lakásból a lábam?
2022. ápr. 18. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!