Mikor kell kifizetnem a vámot, ha eun kivülről rendeltem?
Tudtommal emailben vagy smsben értesítenek, hogy ki kell fizetnem a vámot, viszont már több, mint 2 hónapja van a "vámon" a csomagom. 68 napja rendeltem, 4 nap alatt megérkezett, "arrived at destination" akkor kaptam egy fuvarlevél számot a FedEx től, de az a mai napig nem jó (azt írja érvénytelen) és a vámtól se jött semmi email vagy sms, hogy ki kell fizetni.
Mikor fogják kérni? Kérik egyáltalán? pár kérdést néztem, de ott a válaszolók össze-vissza írkálnak, fele azt írja, hogy nekem kell benyújtani egy vámkezelési megbízást, másik fele azt, hogy nem kell semmi, sőt vámot se kell kifizetni, emrt az ebay felírta a rendeléskor. Ilyenkor mivan???

Valahol reptéren állhat a VPOP nál. Beszorultak, sokan várnak ennyi ideje.
Amikor vámkezelték arról kapsz egy határozatot, befizeted és utánna hozzák.
Karácsony előtt sok a csomag…..
2: nem hívtam fel, írtam nekik, akkor írták, hogy valszeg azért invalid még, mert a futár nem vette fel a csomagot (a vámtól gonolom)
3: értem és azt a határozatot hova kapom? a megadott email címemre, vagy smsben?? $45.45-be került mindennel együtt. Ennél mennyi a plusz költség?

Az lehet gond, hogy 3 nevemből az utolsó 2-t adtam meg?
Tehát (kitalált név, a valódit nem fogom leírni) Wizovicki Antal Dénes, ebből a vezetéknév a Wizovicki, a két utónévpedig Antal és Dénes. megszokásból a rendelésnél Antal Dénest írtam be névnek. (személyin rajta vannak, de mint utónevek) ez lehet gond?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!