Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor kell kifizetnem a...

Mikor kell kifizetnem a vámot, ha eun kivülről rendeltem?

Figyelt kérdés

Tudtommal emailben vagy smsben értesítenek, hogy ki kell fizetnem a vámot, viszont már több, mint 2 hónapja van a "vámon" a csomagom. 68 napja rendeltem, 4 nap alatt megérkezett, "arrived at destination" akkor kaptam egy fuvarlevél számot a FedEx től, de az a mai napig nem jó (azt írja érvénytelen) és a vámtól se jött semmi email vagy sms, hogy ki kell fizetni.

Mikor fogják kérni? Kérik egyáltalán? pár kérdést néztem, de ott a válaszolók össze-vissza írkálnak, fele azt írja, hogy nekem kell benyújtani egy vámkezelési megbízást, másik fele azt, hogy nem kell semmi, sőt vámot se kell kifizetni, emrt az ebay felírta a rendeléskor. Ilyenkor mivan???

2021. dec. 22. 12:16
 1/9 A kérdező kommentje:
most telt le a 2 hónap, úgy határoztam, hogy most már lépek, ugyanis nem igényeltem vissza az árát a csomagomnak, inkább vártam. Jobb lett volna visszaigényelni? Ismerősöm fele azt mondja, hogy sokszor nem érkezett meg nekik, másik fele azt, hogy megjött, de volt amelyik 2év (KÉT ÉV) után jött meg 2016 körül.
2021. dec. 22. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Mt mondott a fedex ügyfélszolgálata, amikor felhívtad őket?
2021. dec. 22. 13:47
 3/9 Fsms ***** válasza:

Valahol reptéren állhat a VPOP nál. Beszorultak, sokan várnak ennyi ideje.

Amikor vámkezelték arról kapsz egy határozatot, befizeted és utánna hozzák.

Karácsony előtt sok a csomag…..

2021. dec. 22. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:

2: nem hívtam fel, írtam nekik, akkor írták, hogy valszeg azért invalid még, mert a futár nem vette fel a csomagot (a vámtól gonolom)

3: értem és azt a határozatot hova kapom? a megadott email címemre, vagy smsben?? $45.45-be került mindennel együtt. Ennél mennyi a plusz költség?

2021. dec. 22. 15:56
 5/9 Fsms ***** válasza:
Levélben kapod a határozatot. 45€-nak a 27%-a plusz ha jól emlékszem 4000 HUF vámkezelés.
2021. dec. 22. 17:31
 6/9 A kérdező kommentje:
És biztos, hogy én kapom, nem kell semmit sem tennem érte?
2021. dec. 22. 19:53
 7/9 Fsms ***** válasza:
Igen, biztos. Csak várnod.
2021. dec. 23. 13:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Az lehet gond, hogy 3 nevemből az utolsó 2-t adtam meg?

Tehát (kitalált név, a valódit nem fogom leírni) Wizovicki Antal Dénes, ebből a vezetéknév a Wizovicki, a két utónévpedig Antal és Dénes. megszokásból a rendelésnél Antal Dénest írtam be névnek. (személyin rajta vannak, de mint utónevek) ez lehet gond?

2021. dec. 23. 15:08
 9/9 Fsms ***** válasza:
A lakcímed is ott a csomagon. Oda címzik a levelet.
2021. dec. 24. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!