Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen 5 percre lakni a...

Milyen 5 percre lakni a munkahelyedtől?

Figyelt kérdés

Akik kb. 5 percre laknak gyalog a munkahelyüktől vagy akár 10, tehát tényleg közel milyen?

Persze ez légkör és munkafeladattól is függ, de csak ha a közelséget nézzük érdekelne engem.

Jelenleg bejárós vagyok, amivel elmegy 3 órám, ebbe bele van számítva a buszra várás és az oda-vissza járás.

Autóval se lenne jobb egyébként, mert sajnos nagy dugó szokott lenni.

Sokan ellenzik, hogy váltani szeretnék, hogy nem jó, ha lakóhelyeden dolgozni, jobb messze ahol nem ismernek úgymond.

Ez egy kisváros egyébként, ahol én lakom.

Sokan azt mondják, hogy ennyi kikapcsolódás, kimozdulás és mozgás kell, hogy az ember messzebb megy dolgozni.

Már komolyan aludni sem tudok, mert nehéz a váltás, mert szeretem a helyem, de már nagyon belefáradtam az utazgálásba és ilyenkor sokszor úgy érzem, mintha hülyének néznének, mert a munkatársaim mind bejárósak és nem panaszkodnak. Mintha nem becsülném meg, h legalább van munkám.

Eredetilrg én nem ide akartam volna jönni dolgozni, hanem a lakóhelyemre, de 8 hónappal hamarabb volt álláslehetőség ott ahol jelenleg dolgozom így ezt vettem számításba.

Köszi, ha valaki válaszol!

:|

2022. ápr. 17. 17:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó.
2022. ápr. 17. 18:05
 2/19 anonim ***** válasza:
Jó. Bár nagy visszatartó erő váltásnál, hogy autóval 10-15 perc alatt bent vagyok és bármire váltanék az ennél messzebb lenne.
2022. ápr. 17. 18:05
 3/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Akkor titeket nem zavar, hogy nem kell sokat menni, utazni.

Én tényleg szeretek kimozdulni, szeretek sétálni munkába is, de jobb lenne ezt az időt a páromra, a főzésre fordítani, aztán együtt sétálgatni vagy a kutyámat sétáltatni ez idő alatt:|

2022. ápr. 17. 18:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom, hogy 5 percre van a melóhely. Elég munkakezdés előtt fél órával kikelnem az ágyból, te akkor már egy órája zötykölődsz. Nekem sokat jelentene az a napi 3 óra kiesés, annyival is kevesebbet lehetnék a kislányommal pl.
2022. ápr. 17. 18:29
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltál. Nekünk nincs még gyerekünk, meg majd úgyis szeretnenk 2.-at is úgyhogy még messze van ez, de ha előre gondolkodom ez is fontos nekünk is, mert ha pl. Délutános vagyok akkor fél 6-ra vagy háromnegyed hatra érek haza így busszal. Ha meg váltanék akkor meg fél 5-re.

Sok rokon meg ismerős azt mondta, hogy a helyemben inkább autóval közlekedne és nem váltana, de mondom pàrom jár autóval, két autót fenntartani meg sokba van, parkolohelyünk is kb. Nulla...:/ na meg a dugó a városban.

2022. ápr. 17. 18:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 3 óra ingázás az nagyon sok. Én biztosan váltanék.
2022. ápr. 17. 18:53
 7/19 A kérdező kommentje:

De pl. Keresztanyukámnak is mondtam és ő annyira nem értett egyet velem, mert megmondom őszintén mi már lassan egy év múlva szeretnénk babát, mert már korban is úgy vagyunk, hogy kellene és szerinte már nem érné meg váltani, de mondom hosszú távon jobban eltudnám képzelni, hogy erre az új helyre mennék vissza, mert sose fogunk ott lakni, ahol jelenleg dolgozom, mert nem jó az a város számunkra, nem tetszik. Ahol most vagyunk szeretjük jelenleg, persze az élet nem tudni mit tartogat, mert még csak albérletbe vagyunk, de jó lenne itt maradni.

Pàrom néha szemezget a szülőfalujával, de akkor megint lehetne ingázni, meg a gyerekek is 45 percet utaznának már elsős koruktól és én örülnék, ha itt maradnánk, mrrt kisvàros ugyan, de gimi is van.

Úgyhogy nagyobb esélyt látok arra, hogy itt leszünk.

Csak kicsit kétségbe estem, hogy nem javasolja a váltást amiatt sem, hogy amúgy nem sokáig dolgoznék.

2022. ápr. 17. 19:01
 8/19 A kérdező kommentje:
Nekte erről mi a véleményetek?
2022. ápr. 17. 19:01
 9/19 anonim ***** válasza:
Dehogy zavar, hogy nem megy el feleslegesen évente 400-500 órám utazásra.
2022. ápr. 17. 19:41
 10/19 anonim ***** válasza:

Én 10 másodpercre lakom a munkahelyemtől. Kb. ennyi idő bemenni a másik szobába és leülni a géphez. Most már ha váltanék, szóba se jönne olyan, ahova be kell járni. Egyszerű, kényelmes. A napi mozgás is megvan, mert munka előtt és után úgyis le kell vinnem a kutyát sétálni.

Korábban volt több bejárós helyem, de semelyikhez nem kellett fél óránál több idő (tehát napi oda-vissza ingázás egy óra volt max). Én a dugót elkerülendő tavasztól őszig biciklivel jártam, mert a reggeli csúcsban 20 perc alatt bent voltam bringával, kocsival ugyanez fél óra lett volna.

3 óra napi ingázás az RENGETEG, én biztos váltanék! Kit érdekel, hogy ismernek a környéken? Egyáltalán kit érdekel, mit gondolnak rólad idegenek?

2022. ápr. 17. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!