Mennyire éri meg Kecskemétre költözni Budapestről? Milyen ott az élet, szerettek ott lakni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 07:10
1/13 anonim 

válasza:

Nagyon könnyü válaszolni erre. Ha ezeket elárulod:
Milyen munkalehetöséged van Kecskeméten? Tudnál annyit keresni mint Budapesten vagy esetleg több maradna a hónap végére?
2/13 anonim 

válasza:

Tehát a legalapvetöbb hogy milyen lehetöségeid vannak egy helyen, ha nincs munka ami normálisan fizet élhetetlen
3/13 anonim 

válasza:

Én nem költöznék vissza mégegyszer Kecskemétre, végképp nem Budapestről. Ott nőttem fel, magát a várost Én személy szerint nagyon-nagyon szeretem. Viszont hiába az érettségi, hiába a szakma, egyszerűen kb lehetetlen ott elhelyezkedni.. suli után szerintem vagy 1-másfél évig kerestem ott munkát teljesen sikertelenül. Pedig a végén már szó szerint mindenhova is beadtam az önéletrajzomat.
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! voltam már kecskeméten azt gondoltam hogy egy jó kis város, nyüzsgő. De hogy ennyire ne legyen munkalehetőség...
2020. dec. 14. 17:37
5/13 anonim 

válasza:

Én azért írtam ezt az első válaszomban hogy lehet szeretni egy várost hogy szép jó tiszta meg családias nyugisabb mint pest stb, de ez a egész semmit sem ér ha egész egyszerüen nem lehet protekció nélkül munkát találni vagy ha találsz is valamit morzsákat kapsz. Annak semmi értelme hogy olyan helyre költözöl ahol nincs munka. Budapesthez képest meg Kecskemét óriási visszalépés
6/13 anonim válasza:
Szia! Én 4 hónapja költöztem Kecskemétre, Dunaújvárosból. Magyarországon Budapest egy teljesen más kategória mint a vidéki városok. A budapesti lehetőségekhez képest minden vidéki város visszalépés. Viszont több szakértő szerint ma Kecskemét az ország legjobban fejlődő települése. A város hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt 6-8 évben és a tervek szerint ez folytatódni fog.
7/13 A kérdező kommentje:
6# igen tudom h visszalépés lenne de nekem ez ami itt van túl sok
2020. dec. 15. 07:21
8/13 anonim 

válasza:

Albérletben laksz vagy van lakásod?
9/13 A kérdező kommentje:
anyukám odaköltözött a pasijához, tesommal, de már elegem van belőle. Ketten lakunk. A saját lábamra akarok állni, de csak videken tudok lakást venni, ami nem is baj, nekem túl nagy itt a pörgés
2020. dec. 15. 11:38
10/13 anonim 

válasza:

Van egy jó módszer.
Elsönek vegyél ki egy albérletet oda ahová költözni szeretnél és ha több hónap után sem kapsz munkát, ne vegyél ott lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!