Csak álom marad a saját lakás ahol egyedül élhetek?
Figyelt kérdés
Soha nem laktam egyedül mindig szüleimmel,nagyszüleimmel,lakótársakkal laktam egy lakásban.Ez így is fog maradni mindig?30/F2022. ápr. 17. 12:10
A kérdező szavazást indított:
Akinek átlagos fizetése van marad a munkásszálló,albérlet vagy szülők
Aki nem keres sokat soha nem lesz saját lakása
Egy átlagos jövedelmű embernek csak akkor lesz lakása ha örököl
Hitelből lehet csak saját lakása egy átlagembernek
Lakókocsit kell venni,abba is lehet egyedül lakni.
21 szavazat
1/21 A kérdező kommentje:
Laktam már együtt alkoholisták,drogosokkal,romákkal,negerekkel,normális emberekkel,agresszívakkal,tolvajokkal,csalókkal, mindenféle emberrel laktam már együtt.
2022. ápr. 17. 12:12
3/21 A kérdező kommentje:
Havi 200-at.
2022. ápr. 17. 12:16
4/21 anonim válasza:
Budapesten mondjuk igen :D eléggé csak álom még 350 ből sem lehet nagyon kijönni. Vidéken több esélyed van amúgy...de például én is vidéki vagyok, és nekem sem sikerül elköltözni ennek ellenére, biztonsági őr vagyok, nem vagyok el eresztve lóvéval.
Egyébként úgy több esélyed van ha mondjuk van egy párod és vele együtt hozzátok valahogy össze, akár hitelre is (mondjuk ez elég kockázatos)...vagy lakótársat keresel ami mondjuk nem annyira jó, de végülis külön élnél. 29f
5/21 anonim válasza:
És mennyit raktál félre, amíg másokkal laktál?
6/21 A kérdező kommentje:
5 milliót.
2022. ápr. 17. 12:25
7/21 anonim válasza:
Igen így fog maradni, ha nem teszel ellene semmit. Mégis mitől változna a helyzeted, ha te nem teszel érte semmit?
8/21 A kérdező kommentje:
Most is másokkal lakom egy albérletben.
2022. ápr. 17. 12:26
9/21 anonim válasza:
Ahol nem szakad rá az emberre egy családi örökség, vagy a még élő szülők nem támogatják pénzel, ott más is max hitelre tud venni saját ingatlant ilyen kondíciók mellett. Ez számodra újdonság?
10/21 anonim válasza:
5 millió önerővel egy 15-18 misis lakást be lehet vállalni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!