Milyen kriptót tudok bányászni, amihez elég egy átlagos számítógép is?

Ha azt gondolod, hogy "húúú ingyen pénzt lehet keresni, én is kipróbálom", akkor felejtsd el. Egy átlagos géppel kb az áramköltséget sem termeli ki, nemhogy az amortizációt, stb.
Ha pedig érdekelne annyira, és alapszintű kompetenciákkal rendelkeznél, ami ezekhez a dolgokhoz kell, akkor utána is tudnál nézni.
Engem a kíváncsiság vonz, hátha többet megtudok róla.
Nyílván nem tudok eth-t meg bitcoint bányászni, és sosem fogok tudni ez rendben van.
De hátha van egy 0.00000000003 forintot érő cucc, amit elkezdhetek bányászni.
Persze, normál számítógép használat mellett, tehát csak ezért nem lenne bekapcsolva. Csak kipróbálni :)

"hátha többet megtudok róla."
Olvass utána.
"nem tudok eth-t meg bitcoint bányászni"
De tudsz, csak nem éri meg.
"De hátha van egy 0.00000000003 forintot érő cucc"
Lényegtelen, azokat sem éri meg. És mivel egyre több a PoS coin, az ETH 2.0 a küszöbön, az egész bányászat biznisz eltűnőben van. Manapság már stakelni éri meg, ha már fiataltatnál befektetést.
És akkor ez az oldal minek van?
A semmiért?:D
Nekem a kérdésem az volt, melyik kriptót lehet bányászni átlagos géppel.
Nem az okoskodásra voltam kíváncsi, hanem egy kriptónak a nevére.
Az már nem az én gondom, hogy ti valójában egyet sem tudtatok mondani :)
Az "olvass utána" szerintem nem egy jó kripto név, habár lehetséges, hogy a jövőben majd feltalálják ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!