Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vodafonnál ha két havi számla...

Vodafonnál ha két havi számla sincs befizetve akkor mikor kapcsolják le a szolgáltatást végleg?

Figyelt kérdés
Lakótársam fizet rá elő de nem hiszi el nekem , hogy ha félvállról veszi a dolgot akár büntetést is kaphat a meglévő tartozása mellé. ( Netre és kábeltévére fizetett elő)

2022. ápr. 15. 16:36
 1/4 anonim válasza:
91%
Pontosan nem tudom, hogy mikor SZÜNETELTEIK a szolgáltatást. Végleg nem fogják lekapcsolni. Szimplán számlatartozás miatt szüneteltiek. Amit gond nélkül visszakapcsolnak pár ezer forint ellenében és persze az elmaradt számlák kiegyenlítésének fejében. Nem találtam meg gyors kereséses, hogy menny ez az idő, de szerintem 2-3 hónapnál több nem igazán lehet.
2022. ápr. 15. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
A lakótársad egy gyökér. Csak ülj csendben és várj, majd amikor megtörténik, csak mosolyogj, és ennyit mondj: Én megmondtam.
2022. ápr. 15. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Havidíjtól függ, akár 2 havi lejárt számla esetén is jöhet a korlátozás, majd 2-3 fizetési felszólítás után eladják a követelést.
2022. ápr. 15. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
30 nap lejárt számlatartozás esetén, összegtől függetlenül fizetési felszólítást küldenek. Már ennek is díja van! Ha továbbra se fizet, újabb 30, azaz a számla lejáratától számított 60 nap múlva korlátozzák a szolgáltatást. Innen még menthető a dolog a számla rendezésével és a visszakapcsolási díj megfizetésével. Újabb 30 nap múlva a szerződés megszűnik, a cím feketelistára kerül és oda soha többé nem kötnek be Vodafone szolgáltatást, a tartozást átadják egy követeléskezelő cégnek, akik a saját díjaikkal megpakolt, akár a többszörösére duzzadt tartozással fognak megkeresni.
2022. ápr. 15. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!