Akinek van vele tapasztalata, el tudná mesélni, hogy milyen a Telenor "Hipernet Home" 100 GB-os internetcsomag-szolgáltatása?
Ha elérem az adott korlátot akkor csak lassú lesz az internet, vagy számlázásig nincs is utána adatforgalom?
Lehet csekkel fizetni? Mit adnak hozzá, milyen formában adják oda az internetet? Kártyaként, a routerbe beletéve, vagy hogy?
Előre is köszönöm a válaszokat.
A szerződés szerint a garantált sebesség 0 Mbit/s.
Ez hogy lehet? A nullát garantálják? Akkor a beígért sebesség nem is biztos, igaz? Akkor sem, ha városban élek
Nekem kb. 90 Mbit szokott lenni a le- és feltöltés is, emiatt ne aggódj.
Ha elfogy, belassítják.
Egy Huawei Wi-Fi routert adnak hozzá, ami egy nagy rakás fos, instabil, össze-vissza ingadozik a sebessége, de ha kábellel összedugod a routert a géppel, akkor atomstabil neted lesz.
Én anno Apple TV-vel vettem, adtak hozzá Telenor MyTV előfizetést, és 100 GB éjszakai adatforgalmat, valamint korlátlan böngészés és e-mailt (ami csak annyit jelent, hogy a lassítás után böngészni és e-mailezni az eredeti sebességgel fogsz), mindezt 5912 Ft/hóért, azt hiszem, hogy mostmár ezt csak drágábban lehet kivitelezni.
Ennyi pénzből én vennék egy Telenor Hello Data Start csomagot, és egy régi telefont Wi-Fi hotspot-ként használva (figyelve arra, hogy havi 1 hívást kell legalább indítani) neteznék korlátlanul, boldogan, hűségidő nélkül (USB internetmegosztással, amit a legtöbb Androidos telefon tud, szintén lehet "kábelesen" használni).
Köszönöm szépen a választ!
És a Hello Data Start-tal tudnék számítógépen korlátlanul letölteni bármennyit lassítás nélkül (ha telefonon osztom meg usb-n keresztül gépre)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!