Mit tegyek ha nem bírok már a jelenlegi munkahelyemen dolgozni de nem találok mást?
Átérzem a helyzeted, ugyanebben a cipőben járok én is. Decembertől keresek állást, volt sok interjúm, de eddig semmi, szintén borsodban, szintén azért utált ki a főnököm, mert én nem vagyok hajlandó a kutyája lenni.
Sok erőt és kitartást kívánok Neked! Remélem hamar eljön majd a mi időnk is, amikor felmondhatunk.
Idegileg és egészségileg is rá fogsz menni. Akkor pedig még nehezebb munkát találni. Tudom, végigcsináltam.
Nekem akkor sikerült munkába állnom, amikor kihevertem lelkileg az előző 3 évemet. Addig nem tudtam "eladni" magam. Utána csak úgy jöttek a lehetőségek, pedig általában nem utánam kapkodnának a munkáltatók. Idősebb kor, óvodás gyerek, ingázó...
5 és fél hónapot voltam otthon, ebből 90 napig álláskeresésit kaptam, a többi időszakban a tartalékaimból éltem. De nem bántam meg. Volt időm összerakni magam.
Gyógy- és sportmasszőrként egy percet nem dolgoznék alkalmazottként.
Vállalkozás kivált, ingyen van, s masszőrködni azonnal. Már ha valóban tudod és szereted is. Ha másként nem megy, akár házhoz is mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!