Gépjárműadó. A NAV üres csekket küldött? Miért?
Ne is hozd eszembe, röhej a NAV úgy ahogy van. Írtam nekik e-mailt, hogy szeretném ha írásos tájékoztatást vagy kitöltött csekket küldenének, mivel telefonon nem adnak ki információt és az ügyfélkapumba nem tudok belépni. Nem reagáltak az e-mailre, ezért felhívtam őket. Az ügyintéző azt mondta, hogy e-mailben és levélben sem adhatnak ki információt csak személyesen. Na itt már felidegesítettem magam, de gondoltam legyen, kivettem szabit és másnap bementem. Személyesen elmondták mennyi, még aznap befizettem. A legdurvább az, hogy mire hazaértem a postás hozta a levelet kitöltött csekkel, pedig előtte 1 nappal mondták hogy csak személyesen adhatnak ki információt. Kabaré ami a NAV-nál van, egy sima gépjárműadós csekk intézéséhez sem értenek az ügyintézők.
Utolsó válaszoló! Te írtál rám privátban ez ügyben? Biztos ami biztos ezt a választ elküldöm privátban is.

Igen,
Én is így vagyok, ma még megvárom a póstást ha nemhozza , bemegyek énis.

" Az ügyintéző azt mondta, hogy e-mailben és levélben sem adhatnak ki információt csak személyesen."
A közszférából az ilyen típusú ügyintézőket kellene leépíteni, hozzá nem értés miatt.
E-mail nem hivatalos kapcsolattartási forma, ezért arra nem is szoktak reagálni. De hogy csak személyesen lehet intézkedni?!?!?! Az már durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!