Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gépjárműadó. A NAV üres...

Gépjárműadó. A NAV üres csekket küldött? Miért?

Figyelt kérdés
Honnan lehet lekérdezni, hogy mennyit kell befizetnem? Vicc kategória, hogy egy nyomorult csekket sem tudnak kitölteni, de követelőzni bezzeg tudnak.
2022. ápr. 6. 19:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ne is hozd eszembe, röhej a NAV úgy ahogy van. Írtam nekik e-mailt, hogy szeretném ha írásos tájékoztatást vagy kitöltött csekket küldenének, mivel telefonon nem adnak ki információt és az ügyfélkapumba nem tudok belépni. Nem reagáltak az e-mailre, ezért felhívtam őket. Az ügyintéző azt mondta, hogy e-mailben és levélben sem adhatnak ki információt csak személyesen. Na itt már felidegesítettem magam, de gondoltam legyen, kivettem szabit és másnap bementem. Személyesen elmondták mennyi, még aznap befizettem. A legdurvább az, hogy mire hazaértem a postás hozta a levelet kitöltött csekkel, pedig előtte 1 nappal mondták hogy csak személyesen adhatnak ki információt. Kabaré ami a NAV-nál van, egy sima gépjárműadós csekk intézéséhez sem értenek az ügyintézők.

Utolsó válaszoló! Te írtál rám privátban ez ügyben? Biztos ami biztos ezt a választ elküldöm privátban is.

2022. jún. 21. 08:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen,

Én is így vagyok, ma még megvárom a póstást ha nemhozza , bemegyek énis.

2022. jún. 21. 09:01
 13/13 anonim ***** válasza:

" Az ügyintéző azt mondta, hogy e-mailben és levélben sem adhatnak ki információt csak személyesen."

A közszférából az ilyen típusú ügyintézőket kellene leépíteni, hozzá nem értés miatt.

E-mail nem hivatalos kapcsolattartási forma, ezért arra nem is szoktak reagálni. De hogy csak személyesen lehet intézkedni?!?!?! Az már durva...

2022. jún. 25. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!