Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gépjárműadó. A NAV üres...

Gépjárműadó. A NAV üres csekket küldött? Miért?

Figyelt kérdés
Honnan lehet lekérdezni, hogy mennyit kell befizetnem? Vicc kategória, hogy egy nyomorult csekket sem tudnak kitölteni, de követelőzni bezzeg tudnak.
2022. ápr. 6. 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Adószámládon megnézed
2022. ápr. 6. 19:43
 2/13 A kérdező kommentje:
És aki nem ért az ilyenekhez azzal mi van? Temérdek ügyintéző és adminisztrátor van a NAV-nál, mire kapnak fizetést? Minden más helyen kitöltik a csekket vagy legalább ÍRÁSBAN tájékoztatnak arról, mennyit kell fizetni.
2022. ápr. 6. 19:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Megtették, ha van ügyfélkapud, akkor ott
2022. ápr. 6. 19:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudok belépni az ügyfélkapumra, mellékesen hozzátenném az emberek 80%-a sosem használja. Gondoltam amúgy, hogy ott kiküldték, a lényegét nem érted annak, amit mondok. Ha már leírják postai úton feladott levél formájában, hogy hogyan lehet befizetni, akkor miért nem tudják az összeget ráírni a levélre vagy a csekkre? Alapvető logikai problémák vannak a NAV-nál.
2022. ápr. 6. 19:51
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Hát ezen én is kiakadtam. Nekem van ügyfélkapum és megnéztem, de pl. apósomnak nincs. Megkértük neki a csekket, és basszus üresen küldték meg. Nem értem, ha a nevét rátudták nyomtatni, nehezükre esett volna ráírni az összeget is?!
2022. ápr. 6. 20:08
 6/13 anonim ***** válasza:

nekem is üresen küldték

nyilván azért kértem csekket mert nem online akarom befizetni...

vegül kiszenvedtem ügyfélkapun, de tényleg gáz, hogy ha kéred akkor miert nem birják ráirni...

2022. ápr. 6. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:

"az emberek 80%-a sosem használja"

Max a te körödben. Az én ismerettségi körömben kb mindenki használja, talán csak anyósom nem.

De úgy nagy általánosságban szerintem az emberek 40-50%-a tutira használja.

Egyébként valószínűleg azért nem ítak rá összeget, mert nem tudják, hogy egyben akarod befizetni, vagy csak az első félévi részt.

Egyébként meg pofonegyszerű megtudni, mennyit kell fizetni, kész kalkulátorok is vannak rá:

[link]

2022. ápr. 6. 21:10
 8/13 anonim ***** válasza:
tavaly megírták, hogy mennyi az adód. az is rajta volt, hogy idén is ennyi lesz. vedd elő a határozatot.
2022. ápr. 6. 22:14
 9/13 anonim ***** válasza:

"Alapvető logikai problémák vannak a NAV-nál."

Ez így igaz. Minél többen panaszkodtok erre-arra, annál biztosabb, hogy változatni fognak rajta idővel az ügyfelek javára.

2022. ápr. 7. 17:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Siker?

Nekem a telefontse veszik fel.

2022. jún. 21. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!